StefanFun Posted January 14, 2022 Report Posted January 14, 2022 Salut! Am o problemă, când vreau să instalez SA-MP 0.3.7-R2 Windows Server ca să fac un server pur și simplu nu se descarcă nimic și se dă refresh la pagină. Fac ceva greșit? Vă rog să mă ajutați. Quote
0 -=[Vyorel]=- Posted January 14, 2022 Report Posted January 14, 2022 43 minutes ago, StefanFun said: Salut! Am o problemă, când vreau să instalez SA-MP 0.3.7-R2 Windows Server ca să fac un server pur și simplu nu se descarcă nimic și se dă refresh la pagină. Fac ceva greșit? Vă rog să mă ajutați. Incearca cu alt browser. 1 Quote ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
0 Hiro Posted March 27, 2022 Report Posted March 27, 2022 (edited) nu le mai functioneaza linkul de dowlonad cel mai bine ar fi sa vezi daca gasesti pe github alt link >.< Edited March 27, 2022 by AntiExE. Quote Web Developer My portfolio: Click
0 MiritaXD Posted March 27, 2022 Report Posted March 27, 2022 (edited) Pentru cine il vrea samp037_svr_R2-1-1_win32.zip Edited March 27, 2022 by MiritaXD 1 Quote
Question
StefanFun
Salut! Am o problemă, când vreau să instalez SA-MP 0.3.7-R2 Windows Server ca să fac un server pur și simplu nu se descarcă nimic și se dă refresh la pagină. Fac ceva greșit? Vă rog să mă ajutați.
3 answers to this question
Recommended Posts