R4zvyy Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 (edited) Ma poate ajuta cineva cum pot baga mapping in include? am facut asta dupaia asta Si imi da eroarea asta ../gamemodes/systems/mapping.inc(1) : error 021: symbol already defined: "LoadMaps" ../gamemodes/systems/mapping.inc(27) : error 010: invalid function or declaration Pawn compiler 3.10.8 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 2 Errors. Ma poate ajuta cineva va rog? Edited October 24, 2021 by R4zvyy Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
Banditul Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 public LoadMaps() { } Ai pus ; unde nu trebuie Edit: Acel RemoveBuildingForPlayer nu il prea vad bine pus. Eventual il pui direct la OnPlayerConnect ori faci o alta functie doar pentru asta si o chemi la OnPlayerConnect Quote
R4zvyy Posted October 24, 2021 Author Report Posted October 24, 2021 40 minutes ago, Banditul said: public LoadMaps() { } Ai pus ; unde nu trebuie Edit: Acel RemoveBuildingForPlayer nu il prea vad bine pus. Eventual il pui direct la OnPlayerConnect ori faci o alta functie doar pentru asta si o chemi la OnPlayerConnect Tot aceasi eroare imi da cand pun public LoadMaps() fara ; Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
Banditul Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 symbol already defined: "LoadMaps" Mai ai altundeva LoadMaps declarat in scriptul tau? error 010: invalid function or declaration Nu stiu care e linia 27, presupun ca e undeva la return 1 care nu vad sa aibe o problema Ma mir totusi ca nu ai zis nimic de eroarea referitoare la playerid ca nu exista Quote
R4zvyy Posted October 24, 2021 Author Report Posted October 24, 2021 44 minutes ago, Banditul said: symbol already defined: "LoadMaps" Mai ai altundeva LoadMaps declarat in scriptul tau? error 010: invalid function or declaration Nu stiu care e linia 27, presupun ca e undeva la return 1 care nu vad sa aibe o problema Ma mir totusi ca nu ai zis nimic de eroarea referitoare la playerid ca nu exista Da, este definit dar nush dc nu merge linia 27: return 1; De playerid, o dat aceasta eroare si am facut ceva(nush nici eu) si nu o mai dat Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
shane Posted October 24, 2021 Report Posted October 24, 2021 (edited) Salut @R4zvyy, Pentru a folosi mappingul din include, fa urmatoarele: Schimba numele din LoadMaps in altceva (ex: load_Maps) Daca folosesti y_hooks, poti foarte simplu, sa le introduci pe server apeland OnGameModeInit folosind y_hooks (ex: hook OnGameModeInit() return load_Maps();), direct in include-ul tau. Daca nu, va trebui sa adaugi o linie noua in gamemode, la publicul OnGameModeInit, adica sa apelezi noua ta functie, care sa introduca mappingul. (Ex: inainte de return 1;, in OnGameModeInit, adaugi load_Maps();) Sterge linia RemoveBuildingForPlayer si muta-l la OnPlayerConnect. Functia ta ar trebui sa arate asa: public load_Maps() { CreateObject(etc..); CreateObject(etc..); return true; } //cu y_hooks, direct in include-ul tau hook OnGameModeInit() return load_Maps(); //fara y_hooks, adaugi direct in OnGameModeInit, din gamemodeul tau (.pwn) public OnGameModeInit() { //restul de cod pe care l ai.. //dupa care.. load_Maps(); return true; } Dupa cum vezi, a disparut si acel " ; " pe care il ai tu la "public LoadMaps(); {" Conform erorilor tale, LoadMaps exista deja intr-un include sau in gamemode-ul tau, deci de asta este necesar ca numele noii tale functii sa fie schimbat. Cat despre eroarea de la linia 27, rezolvarea va veni odata cu modificarile pe care le vei face, dupa exemplul pe care ti l-am oferit. Mai clar de atat nu iti pot explica. Multa bafta! Edited October 24, 2021 by shane Quote Daca te-am ajutat =>
R4zvyy Posted October 24, 2021 Author Report Posted October 24, 2021 1 hour ago, shane said: Salut @R4zvyy, Pentru a folosi mappingul din include, fa urmatoarele: Schimba numele din LoadMaps in altceva (ex: load_Maps) Daca folosesti y_hooks, poti foarte simplu, sa le introduci pe server apeland OnGameModeInit folosind y_hooks (ex: hook OnGameModeInit() return load_Maps();), direct in include-ul tau. Daca nu, va trebui sa adaugi o linie noua in gamemode, la publicul OnGameModeInit, adica sa apelezi noua ta functie, care sa introduca mappingul. (Ex: inainte de return 1;, in OnGameModeInit, adaugi load_Maps();) Sterge linia RemoveBuildingForPlayer si muta-l la OnPlayerConnect. Functia ta ar trebui sa arate asa: public load_Maps() { CreateObject(etc..); CreateObject(etc..); return true; } //cu y_hooks, direct in include-ul tau hook OnGameModeInit() return load_Maps(); //fara y_hooks, adaugi direct in OnGameModeInit, din gamemodeul tau (.pwn) public OnGameModeInit() { //restul de cod pe care l ai.. //dupa care.. load_Maps(); return true; } Dupa cum vezi, a disparut si acel " ; " pe care il ai tu la "public LoadMaps(); {" Conform erorilor tale, LoadMaps exista deja intr-un include sau in gamemode-ul tau, deci de asta este necesar ca numele noii tale functii sa fie schimbat. Cat despre eroarea de la linia 27, rezolvarea va veni odata cu modificarile pe care le vei face, dupa exemplul pe care ti l-am oferit. Mai clar de atat nu iti pot explica. Multa bafta! ../gamemodes/systems/mapping.inc(1) : warning 235: public function lacks forward declaration (symbol "load_Maps") ../gamemodes/systems/mapping.inc(3) : error 017: undefined symbol "playerid" C:\Users\R4zvyy\Desktop\H-BOOM\gamemodes\gmm.pwn(2164) : error 021: symbol already defined: "S@@_OnGameModeInit" Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
shane Posted October 25, 2021 Report Posted October 25, 2021 @R4zvyy Primul warning (linia 1): Schimba din "public load_Maps()", in "function load_Maps()", sau adauga "forward load_Maps();" inainte de "public load_Maps()". Eroarea de la linia 3: Probabil ai lasat faza cu RemoveBuilding in functia respectiva. Ca sa intelegi mai bine, tu nu folosesti functia load_Maps() pe un jucator. Sterge toate randurile care contin cuvantul "playerid" si eroarea o sa dispara. Insa, cum ti-am spus si mai sus, daca randurile sunt de genul "RemoveBuildingForPlayer(playerid, etc etc..);", atunci, aduni toate randurile la un loc si le pui la OnPlayerConnect, in gamemode. Mai clar de atat nu stiu cum sa-ti explic. Eroarea de la linia 2164: Adauga in include-ul tau, sus de tot (prima linie), "#tryinclude <YSI_Coding\y_hooks>" Quote Daca te-am ajutat =>
ASGOOD Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 VARIANTA 1(Nu e optima): sterge ; deasupra la public LoadMaps pui forward LoadMaps(playerid) la public pui public LoadMaps(playerid) mapa o incarci la on player connect VARIANTA 2(mai buna): stergi ; adaugi forward LoadMaps(); deasupra la public LoadMaps() Muti linia aia cu RemoveBuildingForPlayer la OnPlayerConnect Quote
R4zvyy Posted October 26, 2021 Author Report Posted October 26, 2021 11 hours ago, ASGOOD said: VARIANTA 1(Nu e optima): sterge ; deasupra la public LoadMaps pui forward LoadMaps(playerid) la public pui public LoadMaps(playerid) mapa o incarci la on player connect VARIANTA 2(mai buna): stergi ; adaugi forward LoadMaps(); deasupra la public LoadMaps() Muti linia aia cu RemoveBuildingForPlayer la OnPlayerConnect ../gamemodes/systems/mapping.inc(42) : error 017: undefined symbol "playerid" C:\Users\R4zvyy\Desktop\H-BOOM\gamemodes\gmm.pwn(2164) : error 021: symbol already defined: "S@@_OnGameModeInit" Pawn compiler 3.10.8 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 2 Errors. Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
R4zvyy Posted October 26, 2021 Author Report Posted October 26, 2021 18 hours ago, shane said: @R4zvyy Primul warning (linia 1): Schimba din "public load_Maps()", in "function load_Maps()", sau adauga "forward load_Maps();" inainte de "public load_Maps()". Eroarea de la linia 3: Probabil ai lasat faza cu RemoveBuilding in functia respectiva. Ca sa intelegi mai bine, tu nu folosesti functia load_Maps() pe un jucator. Sterge toate randurile care contin cuvantul "playerid" si eroarea o sa dispara. Insa, cum ti-am spus si mai sus, daca randurile sunt de genul "RemoveBuildingForPlayer(playerid, etc etc..);", atunci, aduni toate randurile la un loc si le pui la OnPlayerConnect, in gamemode. Mai clar de atat nu stiu cum sa-ti explic. Eroarea de la linia 2164: Adauga in include-ul tau, sus de tot (prima linie), "#tryinclude <YSI_Coding\y_hooks>" am sters playerid si imi da eroarea asta ../gamemodes/systems/mapping.inc(40) : warning 213: tag mismatch: expected tag none ("_"), but found "Float" ../gamemodes/systems/mapping.inc(40) : warning 202: number of arguments does not match definition C:\Users\R4zvyy\Desktop\H-BOOM\gamemodes\gmm.pwn(2164) : error 021: symbol already defined: "S@@_OnGameModeInit" Pawn compiler 3.10.8 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 1 Error. Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
shane Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 (edited) @R4zvyy Pune pe pastebin.com tot codul din include si da-mi link aici. Edited October 26, 2021 by shane 1 Quote Daca te-am ajutat =>
R4zvyy Posted October 26, 2021 Author Report Posted October 26, 2021 2 hours ago, shane said: @R4zvyy Pune pe pastebin.com tot codul din include si da-mi link aici. Okhttps://pastebin.com/kainEUL5 Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
shane Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 (edited) @R4zvyy Poftim, https://pastebin.com/3Pe1KE1E Edited October 26, 2021 by shane 1 Quote Daca te-am ajutat =>
R4zvyy Posted October 26, 2021 Author Report Posted October 26, 2021 1 minute ago, shane said: @R4zvyy Poftim, https://pastebin.com/1Kt5WNzP ../gamemodes/systems/mapping.inc(35) : warning 213: tag mismatch: expected tag none ("_"), but found "Float" ../gamemodes/systems/mapping.inc(35) : warning 202: number of arguments does not match definition Pawn compiler 3.10.8 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase 2 Warnings. Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
shane Posted October 26, 2021 Report Posted October 26, 2021 @R4zvyy Schimba linia 35 cu asta: hook OnPlayerConnect(playerid) return RemoveBuildingForPlayer(playerid, 1226, 1808.1250, -1859.5391, 16.3516, 0.25); //stalp spawn 1 Quote Daca te-am ajutat =>
R4zvyy Posted October 26, 2021 Author Report Posted October 26, 2021 Just now, shane said: @R4zvyy Schimba linia 35 cu asta: hook OnPlayerConnect(playerid) return RemoveBuildingForPlayer(playerid, 1226, 1808.1250, -1859.5391, 16.3516, 0.25); //stalp spawn Ggt, nu imi mai da warning tpwp Quote Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
Recommended Posts