Salut, am vrut sa fac comanda /housemenu, pentru a putea seta descrierea casei si mai multe chestii, doar ca am intampinat o problema.
Eu am vrut sa fac prima oara intr-un dialog in care sa apara o lista de unde sa alegi ce vrei sa faci, ok am facut asta si functioneaza. Am facut dialogul de setarea descrierei casei, doar ca nu mi-se deschide dialog-ul unde trebuie sa scriu asta. Aveti o poza mai jos cu codul, multumesc pentru atentie
Eu nu imi dau seama de ce am facut gresit, daca este ceva care este gresit si este iesit in evidenta, v-as ruga sa imi atrageti atentia, pentru ca oricum eu lucrez numai la ore tarzii, si sa nu mai repet aceeasi greseala Multumes anticipat
Question
VAurel
Salut, am vrut sa fac comanda /housemenu, pentru a putea seta descrierea casei si mai multe chestii, doar ca am intampinat o problema.
Eu am vrut sa fac prima oara intr-un dialog in care sa apara o lista de unde sa alegi ce vrei sa faci, ok am facut asta si functioneaza. Am facut dialogul de setarea descrierei casei, doar ca nu mi-se deschide dialog-ul unde trebuie sa scriu asta. Aveti o poza mai jos cu codul, multumesc pentru atentie
Eu nu imi dau seama de ce am facut gresit, daca este ceva care este gresit si este iesit in evidenta, v-as ruga sa imi atrageti atentia, pentru ca oricum eu lucrez numai la ore tarzii, si sa nu mai repet aceeasi greseala
Multumes anticipat
YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
7 answers to this question
Recommended Posts