ZookeAdv Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Acum o zi sau doua am postat un gamemode, aparent astazi cand voiam sa vad reactiile la el, nu l-am mai gasit si din status a disparut, cum adica acceptati la alti toate prostiile, pline de erori, link-uri invalide si mie imi inchideti topicul, pentru ce?
Banditul Posted August 5, 2021 Posted August 5, 2021 Motivul pentru care topicurile postate in categoria "Gamemode-uri" dispar in general inseamna ca nu respecta regulamentul/cerintele care se afla in partea de sus cum deschizi categoria respectiva. Vyorel iti poate comunica exact care dintre reguli/cerinte topicul creat de tine nu le-a respectat pentru ca el este cel care l-a revizuit. Din ce pot vedea eu personal cerintele 2-4 ar fi o posibila cauza @-=[Vyorel]=-
Administrator -=[Vyorel]=- Posted August 6, 2021 Administrator Posted August 6, 2021 Descrierea prea scurta si faptul ca ti-ai facut reclama la canaul de youtube m-a facut sa-l sterg. ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Recommended Posts