faze amuzante Posted July 26, 2021 Report Posted July 26, 2021 Salut,recent am inceput un gamemode nou de plictiseala si am nevoie de o comanda /buylicense Gen sa dai buylicenses si sa iti apara un meniu cu : Weapon Licenses, Boat Licenses,Fly licenses Una sa coste fly -100.000 ; boat - 150.000 ; si weapon -200.000 Multumesc Anticipat ! Quote
hanako Posted July 26, 2021 Report Posted July 26, 2021 nu se cer script-uri, incearca sa faci comanda de unul singur si daca intampini probleme te vom ajuta 1 Quote
VAurel Posted July 26, 2021 Report Posted July 26, 2021 7 hours ago, faze amuzante said: Salut,recent am inceput un gamemode nou de plictiseala si am nevoie de o comanda /buylicense Gen sa dai buylicenses si sa iti apara un meniu cu : Weapon Licenses, Boat Licenses,Fly licenses Una sa coste fly -100.000 ; boat - 150.000 ; si weapon -200.000 Multumesc Anticipat ! Probabil ca nu ai citit regulamentul... Nu se cer coduri/script-uri... Cum a zis si Hanako, fa-ti un cod tu, si daca este ceva gresit la acesta noi vom incerca sa te ajutam, sa iti rezolvam problema si sa te ducem pe drumul cel bun. Quote YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
Recommended Posts