After School Community Posted April 22, 2021 Posted April 22, 2021 Buna dimineata ,avand in vedere ca fostul nostru scripter a incetat activitatea cu noi din motiv ca nu ii mai permite timpul , comunitatea noastra este in cautare de un nou scripter profesionist din toate punctele de vedere .De preferat veteranii cu pofta de a munci la acest proiect . Plata se face lunar cu o suma fixa .(in caz de scripter-ul are cunostinte de mapping si va fi nevoie , plata se face separat) .
After School Community Posted April 22, 2021 Author Posted April 22, 2021 UPDATE: O parere despre @hanako cat si despre @Vlazim ca scripteri , daca se poate ? Ii cunoaste cineva sau a mai muncit cineva cu ei in trecut ?Multumesc In continuare astept mesajele voastre daca va considerati scripteri profesionisti din toate punctele de vedere .
st0ryc Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 On 4/22/2021 at 10:01 AM, After School Community said: Buna dimineata ,avand in vedere ca fostul nostru scripter a incetat activitatea cu noi din motiv ca nu ii mai permite timpul , comunitatea noastra este in cautare de un nou scripter profesionist din toate punctele de vedere .De preferat veteranii cu pofta de a munci la acest proiect . Plata se face lunar cu o suma fixa .(in caz de scripter-ul are cunostinte de mapping si va fi nevoie , plata se face separat) . Iti zic cu toata sinceritatea nu mai gasesti in romania scripteri calitativ, poate doar "sezonieri" care s-au apucat acu un an si pentru ei e o joaca, iti recomand un scripter din afara. c.e.o your-code.ro
khain.dev Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 (edited) Recomand @After School Community, serios, si punctual cu banii. Edited April 23, 2021 by khain
usera6hkn9975gb Posted April 23, 2021 Posted April 23, 2021 La 22.04.2021 la 13:20, After School Community a spus: UPDATE: O parere despre @hanako cat si despre @Vlazim ca scripteri , daca se poate ? Ii cunoaste cineva sau a mai muncit cineva cu ei in trecut ?Multumesc In continuare astept mesajele voastre daca va considerati scripteri profesionisti din toate punctele de vedere . Cu Hanako am lucre lucreaza ok da nu prea prea, de vlazim n am audit. Cand eram mic, eram mare zdreanta Eu fut*am femei, vara miu umbla prin casa Discord: ㍿ Luca лол㍿ツ#5482 Sunt de moda veche inca mai cred in Respect!
Recommended Posts