Jump to content

Caut Colegi!


Recommended Posts

Salut . Ma numesc Vladd si am un proiect de aproape 1 an PxGame.ro care vreau sa caut un scripter foarte bun care va fi platit pe luna Maxim 200 Euro sau la Comenzi ! Caut youtuber care va fi platit cum se cuvine ! Caut Administrator Forum care sa il populeze  !

Cei care nu inteleg ideea sa se abtina . nu va asteptati sa iau orice scripter sau youtuber !! Recenzi si ce proiecte a avut in trecut si la Yt sa aibe peste 25k abonati ca sa fiu sigur ca populeaza serverul ! Deschid orice fel de server daca se gaseste Scripteri ! Poate sa fie si de FiveM sau Cs GO indiferent . Platile se fac in fiecare data de 17 a fiecarei Luni si la youtuber se face plata la video . 

Plati : PayPal sau Tranfer Bancar(e mai bine ca are bani in buzunar decat sa cheluie pe prostii pe net ) 

Ca sa intelegeti nu ma intereseaza Sa fac bani prin Chestiile astea .. Vreau sa populez Comunitatea !!! Bani ca re primesc pe viitor prin donatii le poate lua scripterul !!



Cei interesati ma gasiti pe Discord sau WhatApp
Discord: Vladd#5360

WhatApp:  +40759540625 ( nu raspund telefonic ca sunt in strainatate ) 

Edited by Vlad Gheorghe
Adaugat Contact
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.