Y_Klass Posted March 12, 2021 Report Posted March 12, 2021 (edited) Caut parteneri pentru comunitate ce pot sustine financiar proiectul, respectiv sa investim impreuna in host. Detin domeniu,gamemode,panel, server de discord, si toate cunostintele necesare pentru a oferii un gameplay stabil. Stiu ca am un anunt cum ca sunt in cautare de gamemode dar mi-au raspuns toti dezaxatii si am zis sa nu mai cumpar absolut nimic cel putin nu de la romani si asa mai departe insa m-am decis sa incep de la 0 pe baza unui gamemode cumparat de la un rus, fostul detinator PearsProject avand un numar de 1000/1000 online. avand cunostinte avansate insa lipsa de timp mai jos va prezint update-urile implementate de mine in 2 zile de munca. Astept ofertele voastre + mesaj privat pe discord. click - DISCORD SERVER Este vorba de un proiect multilanguage RPG ce va fii international. Y_KLASS — 02/27/2020 Added: Singleplayer features into TERRA server.(edited) Added: Multilanguage system. [6 Languages - RO/EN/RU/PT/IT/FR].(edited) Y_KLASS — 02/28/2021 Dropped weapons preview 90 holding objects available on every clothing store / crates. 24/7 Y_KLASS — 03/04/2021 We added a SA:MP Heis system with intro/cinematic. Inspired by GTA:V & more unique features. Edited March 12, 2021 by Y_Klass Quote
danuts Posted March 29, 2021 Report Posted March 29, 2021 Dă-mi un add pe Discord: matei_#5497. Quote
Recommended Posts