Igor Gruia Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Salut prieteni, fac textdraw la comanda: Contact discord > Igor Gruia#1288 ceva din lucrarile mele:
khain.dev Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Ce spui despre asta, sunt copiate sau tu esti autorul? 1
Sniperzila Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Acum 33 minute, khain.dev a spus: Ce spui despre asta, sunt copiate sau tu esti autorul? Au un watermark cu o pisica acolo cam toate deci nu cred ca a facut el vreun textdraw din toate alea.
khain.dev Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Chiar acum, Sniperzila a spus: Au un watermark cu o pisica acolo cam toate deci nu cred ca a facut el vreun textdraw din toate alea. Asta zic si eu, insa putem sa gresim, de asta ii cer si dovezi ca el e autorul textdraw-urilor.
Sniperzila Posted March 3, 2021 Posted March 3, 2021 Acum 14 minute, khain.dev a spus: Asta zic si eu, insa putem sa gresim, de asta ii cer si dovezi ca el e autorul textdraw-urilor. Exista o posibilitate, acum sa vedem ce spune el si ce dovezi are.
Igor Gruia Posted March 3, 2021 Author Posted March 3, 2021 Sunt eu autorul acestor textdrawe mai mult de atit ce sa va arat:D
Allxseiggen Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Nihuia sibe, pizdoșele textdraw-uri, totuși huioznaiu cum faci parginile rotunde....
khain.dev Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Acum 1 oră, Allxseiggen a spus: Nihuia sibe, pizdoșele textdraw-uri, totuși huioznaiu cum faci parginile rotunde.... ld_beat:chit
Allxseiggen Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 1 oră în urmă, khain.dev a spus: ld_beat:chit Mersi, aparent cei de pe open.mp au uitat sa adauge asta la sectiunea cu TextDraw Sprites.
khain.dev Posted March 4, 2021 Posted March 4, 2021 Acum 4 ore, Allxseiggen a spus: Mersi, aparent cei de pe open.mp au uitat sa adauge asta la sectiunea cu TextDraw Sprites. Ma, eu unu folosesc Sprite Browser, in programa respectiva sunt toate spraiturile posibile in GTA:SA, e comod si simplu. O sa las mai jos un fisier cu aceasta programa, pentru cei ce doresc sa o foloseasca. SpriteBrowser2.0.zip
Recommended Posts