Jump to content

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, RXS said:

ideea este foarte simpla, tu poti ignora partea ironica si rea din ceea ce spunem noi sau lumea si sa citesti printre randuri. La ce ma refer mai exact? Sa lasi deoparte ego-ul si sa te gandesti in felul urmator: ba, daca astia spun ca e urat, inseamna ca poate chiar nu ar fi pe placul unui client, hai sa-l imbunatatesc, sa-l aia, sa-l aia, etc... se numeste critica constructiva. Intelege-o si du-o mai departe peste tot cu tine, nu doar aici.

Oricum o sa ii fac un update la aspect. Daca doriti sa imi spuneti cum ati vrea sa fie (sa va placa) astept pareri in privat!.

Posted
Acum 3 ore, M4trix. a spus:

Oricum o sa ii fac un update la aspect. Daca doriti sa imi spuneti cum ati vrea sa fie (sa va placa) astept pareri in privat!.

păi dacă aștepți client-ul să-ți zică cum să fie, mai bine schimbi titlul în "Creez Launcher SA-MP la comandă".

poftim și sursă de inspirație, ca să nu zici că sunt un hater: collectui.com dribbble.com

Posted
1 hour ago, George-Valentin Hulpoi said:

păi dacă aștepți client-ul să-ți zică cum să fie, mai bine schimbi titlul în "Creez Launcher SA-MP la comandă".

poftim și sursă de inspirație, ca să nu zici că sunt un hater: collectui.com dribbble.com

Multumesc pentru alea. O sa modific launcher-ul sa arate mai frumos ❤️

• Upvote 1
  • 1 month later...
Posted

Nu recomand, ma chis pe el de tepar

Cer T/C si un avertisment pentru asta, da tepe

🔥Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.🔥

Posted
On 3/27/2021 at 8:46 AM, R4zvyy said:

Nu recomand, ma chis pe el de tepar

Cer T/C si un avertisment pentru asta, da tepe

Daca tu nu stii sa il configurezi asta nu inseamna ca sunt tepar, ti l am dat link de la el a fost acela da?

• 1 year later...