Jump to content

Recommended Posts

Posted

NeonScript + Plata

Download AMX & PWN => Click

Scrii /neon si iti apare un meniu si iti ia 5000$ pe 1 culoare. Fara sa te duci la neonshop.

Guest RockStar
Posted

Doamnce ati inceput sa va obisnuiti sa luati de pe .com...

Posted

Doamnce ati inceput sa va obisnuiti sa luati de pe .com...

[pawn]dati tc si warn userului[/pawn]

Numa stiti sa insultati , ati facut voi ceva original ca sa spuneti asa ceva ? Noh romani , numa sa insulte stiu;).

Eu am modificat acest script pentru alti useri carora le este de folos.

Si WARN , pentru ce? ca esti lipsit de minte?

Posted

Drept sa-ti spun,da,au facut,nu doar editat,spunene ce ai editat,si warn meriti pentru ca furi,si nu dai nici macar credite celui care la facut..

Posted

Numa stiti sa insultati , ati facut voi ceva original ca sa spuneti asa ceva ? Noh romani , numa sa insulte stiu;).

Rock a facut chiar multe, SI FACUTE DE EL. NeKeRm@N a facut si el, dar mai putine, dar tot a facut, si toate sunt FACUTE DE EL.

Ruben link=topic=11320.msg67472#msg67472 date=1303213090]

Drept sa-ti spun,da,au facut,nu doar editat,spunene ce ai editat,si warn meriti pentru ca furi,si nu dai nici macar credite celui care la facut..

+1
Posted

Ruben" post="67463" timestamp="1303212778"]

sa-mp.com e un magazin pentru ei,se serveste de acolo,si ne da noua dupa =)))))

Incercati bai sa faceti cva de voi,original.. numai editati si postati dupa :) e foarte usor sa modificati cateva chestii xD

ll364l6j8dg3et84ks3w.png

• 2 weeks later...
Posted

de ce tot postezi de pe .com, stiim si noi forumu' ala,si putem sa luam si singur fs-urile de acolo...

qdbjz10.png

• 2 months later...
Posted

4/5

[glow=green,2,300]193.84.64.165:7777[/glow] [glow=blue,2,300]Romania[/glow]  [glow=yellow,2,300]StunT[/glow][glow=red,2,300]ageS[/glow] 0.3a

Posted

L-ai editat pentru alti si bla bla bla ...Ceilalti daca vroiau il lua de pe sa-mp.com sau de pe sa-mp.ro ca exista si astfel de script-uri cu neoane , nu trebuie tu sa faci pe desteptu mare "editer" (copy+paste")...incearca sa faci ceva singur , iar daca nu te pricepi la scripting creaza mape , pentru a avea de ce sa fi repsectat pe forum-ul acesta