XtazY Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Salut!Am si eu o mica problema si nu stiu sa o rezolv...deci, am acel ceas ca un fel de textdraw mic, apare doar minute si secunde dar nu e realtime si nu stiu cum sa il dezactivez.Mersi frumosEDIT : Rezolvat !
vampir_MD Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 Utete pote il ai intrun fs sau il ai pus in gm
scr3ws0f7 Posted April 19, 2011 Report Posted April 19, 2011 deschizi GM/FS si Cauti CTRL+Fnew Text: cand ai gasit unu ex new Text:city cauti CTRL+F city =si stergi tot acuma depinde si cate textdraw-uri ai <a href=http://devilone.ro></a>
XtazY Posted April 19, 2011 Author Report Posted April 19, 2011 Pai stai asa, ca eu nu am nici un TD inca in gamemode deabea am 1375 de linii si nu stiu de ce apare ceasul ala nenorocit X(EDIT : RezolvatPuteti da T/C :D
Question
XtazY
Salut!Am si eu o mica problema si nu stiu sa o rezolv...deci, am acel ceas ca un fel de textdraw mic, apare doar minute si secunde dar nu e realtime si nu stiu cum sa il dezactivez.Mersi frumos
EDIT : Rezolvat !
3 answers to this question
Recommended Posts