Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Recommended Posts

Posted

Sunt singurul de parere ca in unele gamemode-uri "editate/facute" de noi, merita adaugate cateva comenzi ascunse ? :))

De ce cred eu asta? Pentru ca suntem in 2020 si sunt foarte multi copii care isi deschid servere de la host-uri ieftine sau free, si spun ca au gm unic, sau ca e al lor, etc..

Si parerea mea e ca trebuie sa aiba ochii deschisi...

Mai este cineva de acord cu mine? Sau sunt singurul ? Ca idee nici eu nu sunt un "expert" dar ma clasific lejer la stadiul de "Medium.".

Posted
Acum 3 ore, eltAndrei a spus:

Mai bine nu postezi acel gamemode pe internet. Asa daca tot il postezi pentru ce ii bagi comanda ascunsa nu are niciun sens.

Daca tot il pui pe net, sa ii pui si o comanda ascunsa, sa exploreze si ei mai mult gamemode-ul nu doar sa schimbe numele si sa il conecteze la baza de date.

Posted
Acum 5 ore, jumainkain a spus:

Daca tot il pui pe net, sa ii pui si o comanda ascunsa, sa exploreze si ei mai mult gamemode-ul nu doar sa schimbe numele si sa il conecteze la baza de date.

Nu e neapărat, poți face ceva mai avansat sa nu își dea seama deloc decât dacă cauta cu atenție în toate sistemele 👉👈😂