CLOSEONE07 Posted July 11, 2020 Posted July 11, 2020 Salutare, cand apas ESC in sa-mp, jocul ia freeze si nu ii mai pot face nimic, decat sa-l inchid din task manager. Am incercat multe metode printre care, multicore=0, compatibility mode, dinput8, niciuna nu a mers. Vreo idee? am windows 10 home
0 CLOSEONE07 Posted July 14, 2020 Author Posted July 14, 2020 (edited) up Edited July 20, 2020 by CLOSEONE07
0 Godless Posted August 26, 2020 Posted August 26, 2020 Am și eu aceiași problemă, la mine este direct bluescreen și am un calculator cu specificații destul de bune, la fel windows 10 doar că pro. Presupun că este de la joc, prea vechi, dar un lucru ciudat este că pe un GTA Vanilla nu am aceiași eroare, dar pe GTA-ul unde am colormod și niște skinuri (Nu joc HD, joc low poly) am probleme. Încearcă să bagi un GTA Default, adica nu spun că asta ar fi problema, dar este o șansă.
0 VAurel Posted September 10, 2020 Posted September 10, 2020 Daca ai un pc mai slab, e de la Sampfuncs, nu stiu exact sa iti explic de ce, dar de la sampfuncs e. YouTube : https://www.youtube.com/channel/UCqHZo0HCgfmW5R5d6b5cnxw
Question
CLOSEONE07
Salutare, cand apas ESC in sa-mp, jocul ia freeze si nu ii mai pot face nimic, decat sa-l inchid din task manager. Am incercat multe metode printre care, multicore=0, compatibility mode, dinput8, niciuna nu a mers. Vreo idee? am windows 10 home
3 answers to this question
Recommended Posts