InfernoZone Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Primesc Aceasta Eroare La Compilare! include\YSI_Data\y_iterate.inc(108) : fatal error 111: user error: Could not find y_iterate
0 StrikerM Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Acum 14 minute, InfernoZone a spus: Primesc Aceasta Eroare La Compilare! include\YSI_Data\y_iterate.inc(108) : fatal error 111: user error: Could not find y_iterate In folderul include din compilator ar trebui sa ai un folder numit YSI_Data si in ala sa fie un includ numit y_iterate.inc, il poti gasi pe internet sau in orice alt gamemode de la rubrica 'gamemodeuri'. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
0 InfernoZone Posted June 29, 2020 Author Posted June 29, 2020 1 hour ago, StrikerM said: In folderul include din compilator ar trebui sa ai un folder numit YSI_Data si in ala sa fie un includ numit y_iterate.inc, il poti gasi pe internet sau in orice alt gamemode de la rubrica 'gamemodeuri'. Am Facut Asta Dar La Fel
0 StrikerM Posted June 29, 2020 Posted June 29, 2020 Uite arhiva cu YSI din folderul pawno > include YSI.rar Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Question
InfernoZone
Primesc Aceasta Eroare La Compilare!
include\YSI_Data\y_iterate.inc(108) : fatal error 111: user error: Could not find y_iterate
3 answers to this question
Recommended Posts