Jump to content
  • 0

Problema la register ! Gamemode HP123

Question

Posted

Bun,deci ajung in momentul in care trebuie sa imi creez contul, dar daca apas pe unul casutele din imagine (password etc.) Nu se intampla nimic ! Tin sa precizez ca baza de date este conectata la perfectie ! Am mai avut aceasta problema cu alt gamemode.(Nu am rezolvat-o).

image.png

10 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
9 hours ago, hanako said:

nush daca ai editat tu ceva

dar uita-te la onplayerclicktexdraw

image.thumb.png.8c1dac66e6a63b78c60d0fed8d7bffab.pngCe trebuie sa modific aici? 

• 0
Posted
Acum 15 ore, Kalinachoo a spus:

image.thumb.png.8c1dac66e6a63b78c60d0fed8d7bffab.pngCe trebuie sa modific aici? 

incearca asta

if(clickedid == RegisterTD[6]) {
        if(RegisrationStep[playerid][0] && RegisrationStep[playerid][1] && RegisrationStep[playerid][2] && RegisrationStep[playerid][3]) {
            OnPlayerRegister(playerid,MD5_Hash(RegisterPass[playerid]));
            for(new i = 0; i < 7; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, RegisterPTD);
            for(new i = 0; i < 13; i++) TextDrawHideForPlayer(playerid, RegisterTD);
            Camera(playerid);
            TextDrawShowForPlayer(playerid, LoginTD[0]);
            TextDrawShowForPlayer(playerid, LoginTD[1]);
            format(gString, 100, "Welcome, %s!\nIntrodu-ti parola in chenarul de mai jos.", GetName(playerid));
            ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN2, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Account Registered", gString, "Login", "Quit");
            IsRegister[playerid] = false;
            CancelSelectTextDraw(playerid);
        }
        else return SCM(playerid, COLOR_GREY, "Nu ai completat toate casutele.");
        return true;
    }
    if(clickedid == RegisterTD[7]) return Kick(playerid);
    if(clickedid == SkinsTD[4]) {
        SkinsActions[playerid] = 0;
        IsSkins[playerid] = 0;
        for(new i = 0; i < 10; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, SkinsPTD);
        for(new i = 0; i < 9; i++) TextDrawHideForPlayer(playerid, SkinsTD);
        return true;
    }

• 0
Posted
7 hours ago, Adrian Mircea said:

incearca asta

if(clickedid == RegisterTD[6]) {
        if(RegisrationStep[playerid][0] && RegisrationStep[playerid][1] && RegisrationStep[playerid][2] && RegisrationStep[playerid][3]) {
            OnPlayerRegister(playerid,MD5_Hash(RegisterPass[playerid]));
            for(new i = 0; i < 7; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, RegisterPTD);
            for(new i = 0; i < 13; i++) TextDrawHideForPlayer(playerid, RegisterTD);
            Camera(playerid);
            TextDrawShowForPlayer(playerid, LoginTD[0]);
            TextDrawShowForPlayer(playerid, LoginTD[1]);
            format(gString, 100, "Welcome, %s!\nIntrodu-ti parola in chenarul de mai jos.", GetName(playerid));
            ShowPlayerDialog(playerid, DIALOG_LOGIN2, DIALOG_STYLE_PASSWORD, "Account Registered", gString, "Login", "Quit");
            IsRegister[playerid] = false;
        }
        else return SCM(playerid, COLOR_GREY, "Nu ai completat toate casutele.");
        return true;
    }
    if(clickedid == RegisterTD[7]) return Kick(playerid);
    if(clickedid == SkinsTD[4]) {
        SkinsActions[playerid] = 0;
        IsSkins[playerid] = 0;
        for(new i = 0; i < 10; i++) PlayerTextDrawHide(playerid, SkinsPTD);
        for(new i = 0; i < 9; i++) TextDrawHideForPlayer(playerid, SkinsTD);
        return true;
    }

Ce as putea face acum ? =))

image.png

• 0
Posted
Acum 2 ore, Kalinachoo a spus:

Ce as putea face acum ? =))

image.png

incearca sa dai copy paste de pe aici la ce iti place, este edit la ce ai tu. (sa nu copiezi si locatiile factiunilor sau dealership, sunt puse in alte locatii.)

beta.pwn

• 0
Posted
8 minutes ago, Adrian Mircea said:

incearca sa dai copy paste de pe aici la ce iti place, este edit la ce ai tu. (sa nu copiezi si locatiile factiunilor sau dealership, sunt puse in alte locatii.)

beta.pwn 1.68 MB · 1 download

image.thumb.png.c3ab42db69f78b18b4ea0696c6b3048d.pngAcum nu mai da eroare,   il urc pe host sa vad ❤️

• 0
Posted
Acum 7 minute, Kalinachoo a spus:

image.thumb.png.c3ab42db69f78b18b4ea0696c6b3048d.pngAcum nu mai da eroare,   il urc pe host sa vad ❤️

la pns-uri nu ai probleme? de exemplu daca intri in pns, nu te teleporteaa in alt oras?

• 0
Posted
1 minute ago, Adrian Mircea said:

la pns-uri nu ai probleme? de exemplu daca intri in pns, nu te teleporteaa in alt oras?

Nu am de unde sa stiu,  nu puteam sa imi creez cont, nu puteam accesa textdrawurile

• 0
Posted
Chiar acum, Kalinachoo a spus:

Nu am de unde sa stiu,  nu puteam sa imi creez cont, nu puteam accesa textdrawurile

daca ai probleme la pns-uri, te duci in gm-ul trimis de mine si cauti liniia new Float: PutVehiclePNS[4][4] = {

de acolo copiezi PutvehiclePNS si ExitVehiclePNS

• 0
Posted
43 minutes ago, Adrian Mircea said:

daca ai probleme la pns-uri, te duci in gm-ul trimis de mine si cauti liniia new Float: PutVehiclePNS[4][4] = {

55 minutes ago, Adrian Mircea said:

Nu mai am nici un fel de problema ! Iti multumesc frumos, mi-ai rezolvat problema <333