Andrei Catalin Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 Salut, am o intrebare simpla care este : daca imi puteti recomanda firma de host web cu domaniu si tot pentru panel forum si dns si o firma buna de host pt serveru de samp ca din cate am inteles zeroping s a dus.
consty Posted May 9, 2020 Posted May 9, 2020 21 minutes ago, HPQ123 said: Găzduire jocuri e cel mai bun actual. nu prea cred. rotld pentru domeniu hostico ar merge perfect cu o gazduire din romania. (gazduirejocuri ar merge relativ bine dar personal recomand omega) 1
Andrei Catalin Posted May 9, 2020 Author Posted May 9, 2020 @consty am gasit si webhost si domeniu care mi le ai dat preturile sunt foarte bune. Dar omega nu am gasit pentru samp ai putea sa imi dai un link?
HPQ123 Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 Acum 5 ore, consty a spus: nu prea cred. rotld pentru domeniu hostico ar merge perfect cu o gazduire din romania. (gazduirejocuri ar merge relativ bine dar personal recomand omega) Daca vrei sa ei dedicat da recomand omega dar așa nu se merită
Andrei Catalin Posted May 10, 2020 Author Posted May 10, 2020 (edited) @HPQ123 M ar tenta dedicatu dar nu stiu daca se seteaza la fel ca serveru normal de samp. Singuru lucru cu care nu am umblat si nu stiu sunt dedicatele. Edited May 10, 2020 by Andrei Catalin
andreiusq Posted May 10, 2020 Posted May 10, 2020 2 hours ago, Andrei Catalin said: @HPQ123 M ar tenta dedicatu dar nu stiu daca se seteaza la fel ca serveru normal de samp. Singuru lucru cu care nu am umblat si nu stiu sunt dedicatele. Incearca un VPS, personal recomand fishy-hosting.ro, preturi extrem de mici pentru ce servicii oferă. Au si o echipa de support care te ajuta mai mereu.
Recommended Posts