Jump to content

[MAP] San Fierro Docks


Guest ShOckeR

Recommended Posts

 • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Similar Content

  • By WopsS
   Salut,
   De ceva timp ne-am tot gândit să înlocuim chat-ul de pe forum cu Discord, din mai multe motive. Unele dintre motive ar fi:
   Actualul chat de pe forum foloseşte sistemul de interogări pentru baza de date să vadă dacă a apărut ceva nou. Are limitări la imagini, mesaje private şi camere separate. Îngreunează puţin serverul când sunt mai multe persoane online pe forum. De asta ne-am gândit să vedem cum ar merge cu Discord-ul, momentan o să le ţinem pe amândouă şi o să vedem la care renunţăm, la cel de pe forum sau la serverul de Discord.
   Dacă vreţi să intraţi pe Discord puteţi să o faceţi accesând https://discord.gg/vWnM3Cc (puteţi să o faceţi fie de pe web, fie de pe aplicaţie).
   Dacă aveţi sugestii sau nelămuriri spuneţi-le aici.
  • By Aesma
   Salut, ma scuzati de deranj, intampin recent o problema legata de server pe care nu am mai intampinat-o pana acum. 
   Problema a inceput cand le-am cerut baietilor de la gazduire jocuri sa-mi transfere serverul pe alt dedicat deoarece versiunea streamer.so cerea lucrul acesta ca gamemode-ul sa functioneze. Ideea este ca o data la mai multe conectari pe server dintr-un anume motiv ma spawneaza in aer si efectiv cad prin aer cu skinul de CJ. Am incercat lucrul asta pe local-host sa vad daca este din vina mea ca poate as fi modificat ceva fara sa stiu in gamemode si sa fi provocat acest lucru, dar nu se intampla indiferent de ce as face,pe local-host am incercat in nenumarate randuri sa-mi dau /respawn sau sa dau restart serverului excesiv dar functioneaza normal,cum trebuie,  nu ma spawneaza in aer si nici skinul de CJ nu mi-l da. Am incercat si cu versiuni mai vechi ale GM-ului ca am zis ca poate l-am buguit sau ceva de genul asta dar nu face exact la fel,cad  din aer de la o inaltime considerabila cu skinul de CJ, am incercat sa schimb si baza de date pentru ca am zis ca daca nu e din GM poate ca e ceva din database dar eu cum nu am cine stie ce cunostinte in scripting stiu ca nu ar fi fost de acolo pentru ca nu folosesc prea des database decat in unele cazuri simple.  Stiti cumva daca are cumva vreo legatura cu host-ul sau cu pluginul de Streamer.so?  Multumesc anticipat,o seara frumoasa va doresc!
  • By GabyRo.off
   unde pot gasi numele de la gabyro.pwn sa pot edita gm in mapedit acolo cu gabyro.pwn am dat un ex ca la mn in gm apare mapedit.pwn dar nu apare nmk la spawn si in joc apare
  • By GabyRo.off
   cum pot edita mapa gm ului respectiv in mapedit?
    
   ma puteti gase pe discord GabyRoノ#4068
  • By segmentationfault
   https://kotaku.com/the-gta-remastered-trilogy-appears-to-be-real-and-comi-1847474620
   prepare yourself pals
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.