Jiust Posted April 6, 2020 Posted April 6, 2020 (edited) Caut scripter cu experienta, doresc sa imi urc serverul la cote care nu au mai fost atinse, vreau sa il ridic foarte mult, deoarece asta imi doresc, astept raspunsurile voastre! Discord: aLuNa#5965 Instragram: be4playrpggo Contactati-ma daca vreti si acolo vom discuta mai multe lucruri! Edited April 6, 2020 by Jiust
Jiust Posted April 25, 2020 Author Posted April 25, 2020 18 hours ago, Sebastian Ioan said: Dude vreau cineva sa fie foarte priceput pawno, eu vreau sa fac sisteme si chestii
Administrator -=[Vyorel]=- Posted April 25, 2020 Administrator Posted April 25, 2020 58 minutes ago, Jiust said: Dude vreau cineva sa fie foarte priceput pawno, eu vreau sa fac sisteme si chestii Si daca tot ai facut raport la mesajul lui, eu ce ar trebuii sa fac? Sa sterg topicul sau sa te sanctionez pe tine pt raport fals? Nu inteleg cu ce credeti ca va avantajeaza daca dati "report to moderator" la un topic/mesaj. Pe prima pagina nu apare daca il raportati... ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Jiust Posted April 26, 2020 Author Posted April 26, 2020 On 4/25/2020 at 8:46 AM, -=[Vyorel]=- said: Si daca tot ai facut raport la mesajul lui, eu ce ar trebuii sa fac? Sa sterg topicul sau sa te sanctionez pe tine pt raport fals? Nu inteleg cu ce credeti ca va avantajeaza daca dati "report to moderator" la un topic/mesaj. Pe prima pagina nu apare daca il raportati... Salut, eu sunt mai nou pe acest site si am publicat din greseala, eu doream sa raspund uite cum iti raspund tie, iti scrie mesajul tau sus si al meu joc, asta voiam sa fac dar nu stiam cum si am dat aiurea
Recommended Posts