Ph0eniX Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Salutare , am un sv RP/RPG pe care nu pot să-l administrez , am nevoie de cineva care să-l administreze. Partenerul v-a primi gradul de Owner + RCON. (Altceva nici nu cred se poate oferi deoarece dacă ai aceste 2 facilități ai acces total.) Cerințe: 1. Minim 17 ani. (+ dovadă) 2. Cunoștințe necesare pentru a administra un server. 3. Teste (împreună cu mine) 4. Gândire matură asupra luări decizilor. 5. Report la orice fel de problemă / bug / glitch etc. 6. Să nu abuzeze de funcția primită. 7. Să întrețină sv-ul. 8. Popularea lui. Model postare: - Cati ani am?: - Din ce oraș sunt?: - Am mai administrat vreodata? (Daca da , cat timp): - Nume & Prenume (Optional): - Nume în joc: - Dece doresc să mă alătur proiectului?: - Sunt dispus să mă ocup de proiect pe termen lung?: - Contact: - Altele (Optional): - Cerințe în plus: PS: Partenerul respectiv poate considera că sv-ul este a lui deoarece eu nu prea am timp să-l administrez. Pe partea de scripting , hosting etc mă ocup personal. Restul ce tine de sv se ocupă partenerul. Mulțumesc pentru atenție. O seară/zi plăcută. 1 public OnPlayerConnect(playerid) { print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world..."); SendRconCommand("exit"); return 1; }
Hawk[.] Posted December 30, 2019 Posted December 30, 2019 - Cati ani am?: 16 , fac 17 peste 2 luni,daca asta este vreo problema imi pare rau . - Din ce oraș sunt?:Pascani - Am mai administrat vreodata? (Daca da , cat timp):Da,am mai avut server de samp si am reusit sa l populez desul de mult zic eu . Am avut aproximativ un an , a fost inchis deoarece am avut niste "momente grele in viata"daca pot spune asa .. =)) - Nume & Prenume (Optional):- (in privat daca e nevoie) - Nume în joc:SaDeK[.] - De ce doresc să mă alătur proiectului?:Deoarece stiu ca am destula experienta si il pot popula . - Sunt dispus să mă ocup de proiect pe termen lung?:Da - Contact:LucianLEGEND#4640 - Altele (Optional):Astept mesajul tau daca esti dispus sa colaboram. - Cerințe în plus: -
darkybest Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 - Cati ani am?: 20 - Din ce oraș sunt?: Benevento (Italia) - Am mai administrat vreodata? (Daca da , cat timp): Da, am avut cateva servere, am inceput un proiect anul trecut numit "DreamGame" dar s-a stins deoarece nu am avut scripter serios. - Nume & Prenume (Optional): Oros Danut - Nume în joc: MrDarKy - Dece doresc să mă alătur proiectului?: Deoarece cautam de ceva vreme un partener pentru a incepe un proiect serios de lunga durata - Sunt dispus să mă ocup de proiect pe termen lung?: Desigur - Contact: mrdarky#7539 sau PM aici. Eventual accept si un e-mail la adresa [email protected] - Altele (Optional): Nimic altceva. - Cerințe în plus: As putea oferii si o mica contributie financiara daca va fii cazul.
Recommended Posts