ClaudiuC Posted December 27, 2019 Posted December 27, 2019 Salut! Am un panel compatibil cu gamemodeul, are .httacces si tot ce trebuie, conectat bine cu linkul bine pus. Prima pagina a panelului merge bine, adica apare ok, dar cand incerci de exemplu sa dai link pe STAFF sau alte functii apare Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Dar el te muta pe site/panelnume/STAFF dar apare eroarea de mai sus Cum as putea sa rezolv? Multumesc pentru ajutor din avans!
0 ionutdrg45 Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 On 12/27/2019 at 8:35 PM, ClaudiuC said: Salut! Am un panel compatibil cu gamemodeul, are .httacces si tot ce trebuie, conectat bine cu linkul bine pus. Prima pagina a panelului merge bine, adica apare ok, dar cand incerci de exemplu sa dai link pe STAFF sau alte functii apare Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Dar el te muta pe site/panelnume/STAFF dar apare eroarea de mai sus Cum as putea sa rezolv? Multumesc pentru ajutor din avans! salut, daca spui ca ai linkul pus bine, asigurate ca ai la final de link "/", daca ai, atunci incearca sa accesezi pagina fara scurtatura din config, gen: localhost/panel/inc/pagina.p.php sau cum o ai tu, incearca sa faci cateva teste pentru a gasi problema
0 Vlad Gheorghe Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 La 27.12.2019 la 20:35, ClaudiuC a spus: Salut! Am un panel compatibil cu gamemodeul, are .httacces si tot ce trebuie, conectat bine cu linkul bine pus. Prima pagina a panelului merge bine, adica apare ok, dar cand incerci de exemplu sa dai link pe STAFF sau alte functii apare Not Found The requested URL was not found on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Dar el te muta pe site/panelnume/STAFF dar apare eroarea de mai sus Cum as putea sa rezolv? Multumesc pentru ajutor din avans! Salut ..Asa am patit si eu si rezolvarea de la eroarea asta este astea 2 fisiere care le atasez..Trebuie sa le urci pe Host Uite o poza sa iti dai seama! Uite aici le pui !! Poti sa le verifici inainte sa le urci sa nu zici ca ti-am dat ceva care sa pot sa iti sparg Hostul !! https://imgur.com/a/nFeyxdm .ftpquota .htaccess
0 ClaudiuC Posted January 18, 2020 Author Posted January 18, 2020 Multumesc la amandoi, pana la urma am cumparat un panou. Aveam aman2 fisiere bine facute, era de la altceva, nu cred ca era compatibil cel mai probabil.
Question
ClaudiuC
Salut!
Am un panel compatibil cu gamemodeul, are .httacces si tot ce trebuie, conectat bine cu linkul bine pus.
Prima pagina a panelului merge bine, adica apare ok, dar cand incerci de exemplu sa dai link pe STAFF sau alte functii apare
Not Found
The requested URL was not found on this server.
Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Dar el te muta pe site/panelnume/STAFF dar apare eroarea de mai sus
Cum as putea sa rezolv?
Multumesc pentru ajutor din avans!
4 answers to this question
Recommended Posts