Jump to content

Recommended Posts

Posted
La 23.01.2020 la 16:26, spy3 a spus:

Hai ca baiete mai bine iti vezi de scm-urile tale

daca era sa iti dau scam-uri , iti da-de-m  REJECT. 

Posted
Acum 2 ore, Cheloo_Adv a spus:

daca era sa iti dau scam-uri , iti da-de-m  REJECT. 

Scam-uri? =))))) na ma gandeam ca te prinzi da no dai cu prostii =]]]]

• Thanks 1
Posted
Acum 6 ore, Cheloo_Adv a spus:

Ce sa zic "'De cand au curvele valoare" ❤️

Sti ceva te las ca vad ca sigur ai sub 14 ani ca nu aveai ma lasai in treaba

Posted
Chiar acum, spy3 a spus:

Sti ceva te las ca vad ca sigur ai sub 14 ani ca nu aveai ma lasai in treaba

Ba sti dece nu vreau sa ma arat pentru ca , nu imi sta in caracter si daca aveam sub 14 ani ... te consideram un Jeg intelegi . 

Posted
Acum 19 ore, Cheloo_Adv a spus:

Ba sti dece nu vreau sa ma arat pentru ca , nu imi sta in caracter si daca aveam sub 14 ani ... te consideram un Jeg intelegi . 

Si ma lasa i in treaba mea :)))

• 3 weeks later...
Posted
On 1/1/2020 at 4:56 AM, Uzzi25_1 said:

Csf mane nu eu am postat asta ! app nu asta e ala original , zic de versiunea mea !

Ba c**tze, intelege. Oricum tu nu esti Uzzi, dar faza e ca gamemode-ul asta n-are nimic schimbat de cat bonusul l-a marit. Lasa-ti credite ca la gamemode-ul asta am contribuit si eu si AlexRap si SouNNd.

• 2 weeks later...
Posted
La 29.02.2020 la 10:17, MarioGeorgescu a spus:

Ba c**tze, intelege. Oricum tu nu esti Uzzi, dar faza e ca gamemode-ul asta n-are nimic schimbat de cat bonusul l-a marit. Lasa-ti credite ca la gamemode-ul asta am contribuit si eu si AlexRap si SouNNd.

Omule pai daca ii arat la uzzi ce ai zis sa pise pe tine ma ❤️ cumetre calmeaza te pana nu imi bag p^la in tine

Posted
36 minutes ago, Cheloo_Adv said:

Omule pai daca ii arat la uzzi ce ai zis sa pise pe tine ma ❤️ cumetre calmeaza te pana nu imi bag p^la in tine

Uite vezi cum te bagi ca prostu`n seama? AlexRap a facut gm-ul, iar tu n-ai pus credite. Si de faza cu Uzzi25, eu il respect, dar ala care a comentat, mai exact Uzzi25_1 e cont fake, asa ca fii atent. Ai ochii aia degeaba.

Acum revenind la tine, esti praf in scripting si te-ai gandit sa iei munca noastra s-o publici ca sa faci post-uri, hai te-am pupat. Oricum iti dau clasa.

Posted
La 12.03.2020 la 22:46, MarioGeorgescu a spus:

Uite vezi cum te bagi ca prostu`n seama? AlexRap a facut gm-ul, iar tu n-ai pus credite. Si de faza cu Uzzi25, eu il respect, dar ala care a comentat, mai exact Uzzi25_1 e cont fake, asa ca fii atent. Ai ochii aia degeaba.

Acum revenind la tine, esti praf in scripting si te-ai gandit sa iei munca noastra s-o publici ca sa faci post-uri, hai te-am pupat. Oricum iti dau clasa.

lasa te frate de meserie ca , nu-i de tine si macar nu comenta in morti tai

Posted
On 3/15/2020 at 9:54 PM, Cheloo_Adv said:

lasa te frate de meserie ca , nu-i de tine si macar nu comenta in morti tai

Bai baiatule, nu mai lua gm-uri dupa net si le "edita" ca esti praf, hai ca n-am chef de off-topic. Daca stii ce este off-topicul.

Posted
La 17.03.2020 la 13:27, MarioGeorgescu a spus:

Bai baiatule, nu mai lua gm-uri dupa net si le "edita" ca esti praf, hai ca n-am chef de off-topic. Daca stii ce este off-topicul.

Scuza ti ma dmnl."SCRIPTER "..Dar te-asi ruga sa mergi in morti tai pe sa-mp :)) primeste neste bonusuri nu de alta :)

Posted
La 17.03.2020 la 13:27, MarioGeorgescu a spus:

Si da ba Dmnl."SCRIPTER", nu trebe sa stiu scripta pentru nimeni mi-e imi ie de ajuns ❤️

Posted
14 hours ago, Cheloo_Adv said:

Si da ba Dmnl."SCRIPTER", nu trebe sa stiu scripta pentru nimeni mi-e imi ie de ajuns ❤️

Da si tu pe la scoala bruh!

• 1 month later...
  • 3 months later...
Posted

Băieți îmi puteți recomanda un panel compatibil cu acest gamemode și chiar dacă nu este 100% dar parțial sa fie va rog frumos.

Posted
On 12/27/2019 at 2:46 AM, Cheloo.Adv said:
  1. Poze și/sau video  :    https://imgur.com/a/ElyZDOR   Mai multe 
  2. Creditele specificate (chiar dacă e un gamemod edit, postați creditele autorilor și celor care l-au editat) :     Uzzi25
  3. Link de descărcare :   https://www16.zippyshare.com/v/Pfa2whoU/file.html                     link 4   :    http://www.mediafire.com/file/lx0yrruhj27koxh/uzzi25.rar/file
  4. Link catre virustotal.com cu arhiva scanată :  Nu mi merge virustotal dar va garatez nu are nici un virus :3

sunt pozele de la gm vechi uzzi