BaFFyJunior Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Salutari! Recent am incercat sa optimizez un gamemode. Am trecut timerele pe ysi, am redus dimensiunea fisierului amx, am redus stringurile la necesitatile mele din gamemode. Oare ce as mai putea face?
Banditul Posted December 12, 2019 Posted December 12, 2019 Singurul pe care il mai poti face este sa reduci timpul de procesare ale anunitor lucruri. Spre exemplu un timer care face prea multe lucruri si ii ia prea mult timp si are in el ceva ce ar trebui executat mai rar sau deloc sau lucruri de genul acesta. Si evident mysql_tquery (dar sunt sigur ca asta ai) PS: C# prin SampSharp xD
BaFFyJunior Posted December 12, 2019 Author Posted December 12, 2019 Acum 21 minute, Banditul a spus: Singurul pe care il mai poti face este sa reduci timpul de procesare ale anunitor lucruri. Spre exemplu un timer care face prea multe lucruri si ii ia prea mult timp si are in el ceva ce ar trebui executat mai rar sau deloc sau lucruri de genul acesta. Si evident mysql_tquery (dar sunt sigur ca asta ai) PS: C# prin SampSharp xD Am facut si lucrurile astea, ramane doar C#. Mersi pentru raspuns.
Recommended Posts