Jump to content
  • 0

Problema comanda [/fare]

Question

Posted

Salut, nu de multa vreme, am descarcat si eu un gamemode de pe net si am zis sa-mi bag putin nasul in el, vreau sa invat acest limbaj si tocmai d-asta n-am apelat foarte devreme la acest forum, dar daca am observat ca nu-i dau deloc de cap si chiar nu stiu sa rezolv problema asta, ma simt nevoit s-o fac, pana la urma asa invat, nimeni nu s-a nascut invatat. Mai pe scurt, la factiunea de tip taxi, daca folosesc comanda [/fare] si se urca un player in masina, nu-i ia banii si nu se actualizeaza td-ul, daca dau [/fare] in timp ce este player-ul in masina, merge perfect, am incercat si cu "GetPlayerState(i) == PLAYER_STATE_PASSENGER", am cautat td-ul de la taxi cu "money spent:" si am incercat sa adaug "GetPlayerState(i) == PLAYER_STATE_PASSENGER" dar tot n-a mers, chiar nu-mi dau seama ce sa-i fac.

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Cred ca ai gm u meu, este un timer setat intre 10 si 7 secunde random care se actualizeaza automat dupa ce se urca in masina si mergi.

• 0
Posted
32 minutes ago, AlexRap said:

Cred ca ai gm u meu, este un timer setat intre 10 si 7 secunde random care se actualizeaza automat dupa ce se urca in masina si mergi.

Da, gm-ul tau este, am vazut si acel timer, l-am modificat, degeaba... aceleasi probleme

• 0
Posted

Nici eu nu mai stiu cum funcționează exact da stiu ca merge adica la mine a mers, zisai ca nu mai stiu exact dai inainte sa se urce sau poți scoate acel timer si sa pui variabila pe 1 si dupa verifici daca e egala cu 1 sa i afiseze cati bani are pe td la fare si etc.. 

• 0
Posted

Postează acel timer. Posibil să nu ai un check dacă jucătorul respectiv este in "mașina mea" sau nu.

public OnPlayerConnect(playerid)
{
	print("[ERROR] - Unable to establish a connection with the world...");
	SendRconCommand("exit");
	return 1;
}

• 0
Posted
On 9/10/2019 at 9:06 AM, Ph0eniX said:

Postează acel timer. Posibil să nu ai un check dacă jucătorul respectiv este in "mașina mea" sau nu.

if(!IsAnTaxi(GetPlayerVehicleID(playerid))) return 1;
        GetPlayerName(playerid, name, sizeof(name));
        TaxiFare[playerid] = fare;
        format(string, sizeof(string), "* Taxi driver %s is now on duty ($%d). [/service taxi]", name, fare);
        SendClientMessageToAll(COLOR_ADV, string);
        SendClientMessage(playerid, COLOR_ERROR, "(Info){FFFFFF} To get off duty, use /fare 0!");
        PlayerTextDrawSetString(playerid, TaxiPTD[playerid], "~r~waiting for customers..");
        PlayerTextDrawShow(playerid, TaxiPTD[playerid]);
        foreach(new i : Player)
        {
            if(GetPlayerVehicleID(playerid) == GetPlayerVehicleID(i) && playerid != i)
            {
                TaxiDriver[i] = playerid;
                TaxiMoneySpent[i] += TaxiFare[playerid];
                TaxiMoneyEarned[playerid] += TaxiFare[playerid];
                GivePlayerCash(i, -TaxiFare[playerid]);
                GivePlayerCash(playerid, TaxiFare[playerid]);
                Update(i, pCashx);
                Update(playerid, pCashx);
                new timer = 3 + random(7);
                TaxiTimer[i] = timer;
                format(string, sizeof(string), "money earned: ~g~$%d", TaxiMoneyEarned[playerid]);
                PlayerTextDrawSetString(playerid, TaxiPTD[playerid], string);
                PlayerTextDrawShow(playerid, TaxiPTD[playerid]);
                format(string, sizeof(string), "money spent so far: ~g~$%d", TaxiMoneySpent[i]);
                PlayerTextDrawSetString(i, TaxiPTD[i], string);
                PlayerTextDrawShow(i, TaxiPTD[i]);
            }
        }
    }
    return 1;
}

vad ca aici e definit si timer-ul si tot in mare parte, n-am pus toata comanda [/fare].