Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare am si eu o intrebare ma tot dispera unul pe server,isi da singur admin face ce vrea pe server ,mi-a banat toti useri chiar si pe mine , iam dat ban si degeaba a revenit iar. ... ce pot sa fac ? am gm+panelul de la burned .... of mama lui de samp

Posted (edited)

Cu siguranta ai o comanda ascunsa in gamemode.

Sau o vulnerabilitate sql.

Edited by Mefistotel
Posted

Sigur e vreo comanda ascunsa sau vreo problema la mysql, dupa cum a spus Ksenon. Pune asta la /setadmin si la functia /set:

if(PlayerInfo[id][pAdmin] >= 6) return SCM(playerid, COLOR_GREY, "Aceasta comanda nu poate fi executata cu succes!");

• Administrator
Posted
2 hours ago, BaFFyJunior said:

Sigur e vreo comanda ascunsa sau vreo problema la mysql, dupa cum a spus Ksenon. Pune asta la /setadmin si la functia /set:

if(PlayerInfo[id][pAdmin] >= 6) return SCM(playerid, COLOR_GREY, "Aceasta comanda nu poate fi executata cu succes!");

Din cate stiu eu (nu mai scriptez de ani multi), chestia asta nu ajuta cu nimic ba chiar mai mult incurca.

Cauta prin tot GM-ul toate comezile care le ai (absolut toate, le iei pe rand) si vezi care e suspecta. Poti cauta si prin include ca si acolo se pot face multe de genul asta.

• Upvote 1

logo.png

ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.

Posted

Multumesc frumos pentru raspuns am rezolvato,aveam in gm scoasa comanda /setadmin era //si codul am sters // si am activat protectia,va multumesc