MIKE [] Posted July 29, 2019 Posted July 29, 2019 (edited) ???ℂℍ???ℝ?? ???ℂ???? ??:??:???? ?ℝ? ??:?? IP: 35.246.212.110:7863 last-time.ro - Este un server RPG jucat in limba romana, cu jucatori romani si un staff de treaba,mereu saritor la ajutor. > Proiectul last-time la moment detine urmatoarele. > Un anti-hack bine pus la punct. > Un Staff capabil. > Sistema masini personale. > Teritorii la ganguri > Un Site/Forum complex. > Multe alte chestii interesante. Factiuni: Police Departament F.B.I National Guard Triad Los Vagos Verdant Family School Instructors Tow Truck Company News Reporters Ballas Hitman Agency Los Santos Taxi Paramedic & Fireman Job-uri: Farmer Trucker Wood Cutter Car Jacker Arms Dealer Drugs Dealer Mechanic Detective Pizza Boy Curier Fisher Pilot Forklift Edited July 29, 2019 by MIKE []
RaulDume Posted October 8, 2019 Posted October 8, 2019 La 30.07.2019 la 14:44, skillzw0w a spus: usor fraticu ca inca am domeniu last-time =)) Le-ai dat cu pula peste fata
Blaskowski Posted January 10, 2020 Posted January 10, 2020 La 30.07.2019 la 14:44, skillzw0w a spus: usor fraticu ca inca am domeniu last-time Ai dat-o, n-am ce zice =]] La 29.07.2019 la 21:16, MIKE [] a spus: ???ℂℍ???ℝ?? ???ℂ???? ??:??:???? ?ℝ? ??:?? IP: 35.246.212.110:7863 last-time.ro - Este un server RPG jucat in limba romana, cu jucatori romani si un staff de treaba,mereu saritor la ajutor. > Proiectul last-time la moment detine urmatoarele. > Un anti-hack bine pus la punct. > Un Staff capabil. > Sistema masini personale. > Teritorii la ganguri > Un Site/Forum complex. > Multe alte chestii interesante. Factiuni: Police Departament F.B.I National Guard Triad Los Vagos Verdant Family School Instructors Tow Truck Company News Reporters Ballas Hitman Agency Los Santos Taxi Paramedic & Fireman Job-uri: Farmer Trucker Wood Cutter Car Jacker Arms Dealer Drugs Dealer Mechanic Detective Pizza Boy Curier Fisher Pilot Forklift IP-UL NU MAI FUCTIONEAZA. CLAR, SERVER DE DURATA :)))
Recommended Posts