Flaviu11 Posted May 20, 2019 Posted May 20, 2019 Buna seara, stimati membrii. Prin intermediul acestui topic, doresc sa recrutez o echipa dornica de ridicare a unui server putin mai "diferit", care speram noi sa fie unul de succes. Serverul va fi unul de tip RPG cu cateva aspecte importante RolePlay, este ceva nou pentru jucatorii romani. Cerintele mele ar fi urmatoarele: varsta minima: 15 ani timp dedicat serverului: minim 2-3 ore dispozitia de a face reclama o data pe zi cate 10-15 minute capacitatea de a lucra in echipa, dar si de a lucra individual cand este cazul Daca consideri ca indeplinesti aceste cerinte, te rog sa imi lasi un mesaj in privat, o sa incerc sa raspund in timp util mesajelor.
iStack Posted May 23, 2019 Posted May 23, 2019 La 20.05.2019 la 19:21, Flaviu11 a spus: Buna seara, stimati membrii. Prin intermediul acestui topic, doresc sa recrutez o echipa dornica de ridicare a unui server putin mai "diferit", care speram noi sa fie unul de succes. Serverul va fi unul de tip RPG cu cateva aspecte importante RolePlay, este ceva nou pentru jucatorii romani. Cerintele mele ar fi urmatoarele: varsta minima: 15 ani timp dedicat serverului: minim 2-3 ore dispozitia de a face reclama o data pe zi cate 10-15 minute capacitatea de a lucra in echipa, dar si de a lucra individual cand este cazul Daca consideri ca indeplinesti aceste cerinte, te rog sa imi lasi un mesaj in privat, o sa incerc sa raspund in timp util mesajelor. Raspunde PM.
Flaviu11 Posted May 26, 2019 Author Posted May 26, 2019 La 24.05.2019 la 8:36, CoLaS a spus: dai ip pls? rpg.glorius.ro:7777
Syntetick Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 m ai terifiat, daca varsta e un criteriu in 2019 e grav 1
Recommended Posts