sLay47ONYOUTUBE Posted April 19, 2019 Posted April 19, 2019 Salut, imi poate explica cineva cum sa adaug o factiune intr-un panel? va rog frumos, multumesc.
0 razvanduciuc Posted April 26, 2019 Posted April 26, 2019 Poti te rog sa imi spui ce fel de panel folosesti? Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
0 OLTEANUadv Posted April 27, 2019 Posted April 27, 2019 Salut, in mod normal toate panelurile isi iau factiunile din baza de date. Trebuie sa adaugi o factiune noua pe server/baza de date si ea se va adauga automat si in panelul tau (daca scriptul este realizat cum am spus mai sus).
0 Quinder Posted April 30, 2019 Posted April 30, 2019 (edited) La 26.04.2019 la 15:08, razvanduciuc a spus: Poti te rog sa imi spui ce fel de panel folosesti? hahahahahahaha noob EDIT nu esti in stare sa ti faci singur si folosesti edit uri :))))))))))) el zice de mn dar habar n are Edited April 30, 2019 by Quinder e noob omu
0 razvanduciuc Posted May 15, 2019 Posted May 15, 2019 On 4/30/2019 at 3:49 PM, Quinder said: hahahahahahaha noob EDIT nu esti in stare sa ti faci singur si folosesti edit uri :))))))))))) el zice de mn dar habar n are Nu inteleg ce draq vrei sa scri tu aici? Te bate romana pe umar sa vorbeasca pe tine si tu intorci capul, rusine sa iti fie! Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
0 Shakey Posted May 16, 2019 Posted May 16, 2019 Pai, depinde de panel, tre' sa intrii in header sau footer numai stiu si sa o adaugi efectiv acolo.. pnm nu le am cu html, dar presupun ca asta e.
0 consty Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 Salut, majoritatea panelurilor se folosesc de baza de date pentru a lua informatiile corespunzatoare.
Question
sLay47ONYOUTUBE
Salut, imi poate explica cineva cum sa adaug o factiune intr-un panel?
va rog frumos, multumesc.
7 answers to this question
Recommended Posts