andreiusq Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Abia aștept să vină unii puști să țipe pe aici că am copiat.
Lunoxx Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Foloseste TextDrawTextSize ca sa faci areea aia pe care sa mearga click-ul. Ai mai putea lucra la textdraw-uri, nu e un design prea placut Succes! Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
Uzzi25.. Posted February 26, 2019 Posted February 26, 2019 Destul de frumos , bravo ! Download gamemode de la 0: gamemode de la 0 instagram: @instauzzi25
MihaiADV Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Pacat ca e buguit dc se vede td-u ala de info asa incețoșat =))) Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
andreiusq Posted February 27, 2019 Author Posted February 27, 2019 12 minutes ago, MyhayADV said: Pacat ca e buguit dc se vede td-u ala de info asa incețoșat =))) Nu e încețoșat, e primul meu dealership făcut de la 0, am folosit doar o alta culoare, o sa o schimb în viitor 15 hours ago, Uzzi25_Adev said: Destul de frumos , bravo ! Mersi frumos 15 hours ago, Lunoxx said: Foloseste TextDrawTextSize ca sa faci areea aia pe care sa mearga click-ul. Ai mai putea lucra la textdraw-uri, nu e un design prea placut Succes! Am rezolvat la patch, mersi frumos!
MihaiADV Posted February 27, 2019 Posted February 27, 2019 Acum 7 ore, AndreiAdv a spus: Nu e încețoșat, e primul meu dealership făcut de la 0, am folosit doar o alta culoare, o sa o schimb în viitor. Esti sigur ? =))) pentru ca, "stocuri" apare bn iar "model" si "pret" nu Discord: MihaiADV#2962 Server discord Developers: click Server discord RAGE:MP: click Status project RAGE:MP (site): click
Recommended Posts