Jump to content

Tutorial Register/Login pe Textdraw


Alex Os

Recommended Posts

Prima data trebuie sa creezi textdraw-urile, sunt cateva filterscript-uri care iti usureaza munca (iPLEOMAX, TDE [TextDrawEditor].
Il poti folosi pe care vrei. Important e sa faci diferenta intre cele globale si cele perplayer, foarte multa lume le foloseste total gresit. Cand un textdraw are ceva diferit pentru fiecare jucator in parte, textdraw-ul trebuie sa fie de tipul perplayer, nu global si definit cu MAX_PLAYERS, pentru ca in timp vor aparea probleme daca nu se respecta regula asta. Acel "ceva" diferit poate sa fie textul, marimea, pozitia, culoarea background-ului, etc..practic, orice.

Deci, un sistem de register sau login pe textdraw-uri o sa foloseasca atat TD-uri globale, cat si perplayer, poti folosi TD-uri globale la butoane [cel mai probabil o sa fie "statice"], sau background, sau.. cine stie, cred ca ai inteles ideea.
Textdraw-urile perplayer o sa le folosesti acolo unde ai de afisat numele jucatorului sau ceva informatie pe care tu il pui sa o selecteze si au mai multe variante.. de exemplu, parola, sexul, varsta, email-ul, etc.

Dupa ce ai facut textdraw-urile, trebuie sa le pui in gamemode. Cele globale de obicei se creeaza la OnGameModeInit, iar cele perplayer la OnPlayerConnect. De afisat le afisezi cu TextDrawShowForPlayer, respectiv PlayerTextDrawShow, o faci atunci cand doresti.. de aici trebuie sa-ti folosesti imaginatia, incearca sa faci ceva si daca ai nevoie de ajutor suplimentar cauta-ma pe pagina mea de facebook, te voi ajuta cu tot dragul, asta daca ai intrebari si nu ma pui sa ti-l fac eu cu anumite programe de-astea de remote control. Daca preferi comoditatea si vrei sa-ti fie facut fara ca tu sa-ti bati prea mult capul, ofer si servicii contracost, dar de ajutat, ajut gratuit. Succes!

Edited by Lunoxx
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.