Fashion Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 Salut, am o saptamana de cand am cumparat un host de la 0ping si inca nu am primit baza de date si nu prea cred ca o sa o mai primesc, asa ca vreau sa va intreb ce firme de hosting recomandati voi pentru un server de samp cu r39 mysql, nu conteaza pretul, nu ma intereseaza firme de cacat, vreau ceva de durata si sa nu pice sa un simplu flood.
peiN Posted December 9, 2018 Posted December 9, 2018 (edited) 14 minutes ago, Fashion said: Salut, am o saptamana de cand am cumparat un host de la 0ping si inca nu am primit baza de date si nu prea cred ca o sa o mai primesc, asa ca vreau sa va intreb ce firme de hosting recomandati voi pentru un server de samp cu r39 mysql, nu conteaza pretul, nu ma intereseaza firme de cacat, vreau ceva de durata si sa nu pice sa un simplu flood. Salut, iti recomand Kekshost.com . Am avut la ei host, singura problema pe care am intalnit-o a fost ca nu imi faceau backup la server :'( . In rest, sunt ok, si daca ai un numar destul de mare de playeri sunt dispusi sa faca parteneriate Edited December 9, 2018 by peiN Facebook YouTube Discord: peiN#5187 Ofer servicii scripting de cea mai buna calitate. Ma puteti contacta prin PM / Facebook / Discord.
Fashion Posted December 9, 2018 Author Posted December 9, 2018 Just now, peiN said: Salut, iti recomand Kekshost.com . Am avut la ei host, singura problema pe care am intalnit-o a fost ca nu imi faceau backup la server :'( . In rest, sunt ok, si daca ai un numar destul de mare de playeri sunt dispusi sa faca parteneriate pe mine ma intereseaza daca ruleaza r39-6
R4zvyy Posted December 28, 2020 Posted December 28, 2020 takehost.biz Daca ii dai cuiva a doua sansa, e ca si cum i-ai oferi un glont la pistol ca sa te nimereasca.
S4K Posted February 19, 2021 Posted February 19, 2021 Five-host.com Am fost foarte mulțumit de ei. 1 Serverul meu de Discord: Click aici
Recommended Posts