Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted

Salut, bag niste mapping in GM (Burned) dupa ce le bag nu mai arată mappingul pe care lam adaugat după ce sterg acel mapping pe care lam adaugat in GM merge gm perfect am incercat să bag alt mapping dar acelasi lucru dispare celălalt mapping o rezolvare? 

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

poate ai atins limita de CreateObject si deasta iti dispare mapa

FiveGame  Lands

Pawno Developer, Mapping , Scripter

Since 2016

• 0
Posted
Acum 36 minute, AlexxAdv a spus:

Baga in systems.inc la loadmaps :)

Salut, Din ce stiu eu mappingul se adaugă la public OnGameModeInit nu in systems.inc dar totusi voi incerca dacă va merge ai +1

• 0
Posted
Acum 32 minute, Geani a spus:

poate ai atins limita de CreateObject si deasta iti dispare mapa

Da stiu cum o pot face mai mare:)

• 0
Posted
Acum 39 minute, Adel a spus:

Salut, bag niste mapping in GM (Burned) dupa ce le bag nu mai arată mappingul pe care lam adaugat după ce sterg acel mapping pe care lam adaugat in GM merge gm perfect am incercat să bag alt mapping dar acelasi lucru dispare celălalt mapping o rezolvare? 

Adauga mapping-ul la public OnPlayerConnect 

Sper sa se rezolve asa. ))

• 0
Posted
Acum 2 minute, Adel a spus:

Da stiu cum o pot face mai mare:)

#define MAX_COBJECTS    50 

Dar cred ca nu are legatura cu mapping-ul, pune mappingul la public OnPlayerConnect si dai o compilare poate asa il i-a , daca nu il i-a modifica la MAX_COBJECTS din 50 im 100 s-au mai mult!
Succes!

• Thanks 1
  • 0
Posted
Acum 14 ore, SirtyTv "Davok[]Adv" a spus:

#define MAX_COBJECTS    50 

Dar cred ca nu are legatura cu mapping-ul, pune mappingul la public OnPlayerConnect si dai o compilare poate asa il i-a , daca nu il i-a modifica la MAX_COBJECTS din 50 im 100 s-au mai mult!
Succes!

Mersi frate ai +1