Guest mihai97 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 este un FS care nu te lasa sa intrii in masina daca nu cumperi o cheie.daca vrei sa cumperi cheie scrii /cc(1000$), daca vrei sao vinzi scrii /sc(primesti 500$) iar daca nu ai cheie si intru in vehicul,pentru a iesi trebie sa scrii /exitveh.Creditsfacut de mihai97Farse ma ajutat sa rezolv niste erori care imi dadeau dureri de capdownloadPS:Nu-i luat de pe sa-mp.com!!!!!!!!!
Administrator -=[Vyorel]=- Posted April 11, 2009 Administrator Posted April 11, 2009 Frumos...Dar se poate pune direct in GameMode. ;) ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Guest farse Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 idea conteaza,dar imi place,imi place ca teai chinuit tu si unde nai mai putut face,ai cerut ajutor,nu ca altii,fara script vin la tine si zic:"el:ma ajutama la x eu:da ,da scriptuel:care? fal tu"PS:Place :)
Administrator -=[Vyorel]=- Posted April 11, 2009 Administrator Posted April 11, 2009 Pe mine ma enerveaza unu, ca ma pune mereu sai fac din .map un FS.I-am facut de 11 ori, si tot nu a inteles, cand o sa primeasca ignore, sa vedem ce face...=)))Hai ca incepem sa facem Off topic. Deja am facut. ;D ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Guest mihai97 Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 mia dat farse ideea sa fac si un timer care sai ia cheia playerului din la 5 min dupa ce o cumpara.am scos comanda de vandut cheia si am adaugat si niste motive printre care unu iti da banii inapoi pt ca ai asigurat cheia!!lasati un comentariu
IcE. Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 Interesant GJ Stiu si eu ... branza e pe bani, dar eu tot ma joc pe gratis!
NinjaCroko Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 frumos ;D Gamemodes [url=http://www.sa-mp.ro/f
Recommended Posts