Jump to content

Rock's Vip System

Recommended Posts

Posted

imi da niste erori

D:\Diverse\GM SA-MP\BestOne\filterscripts\vip.pwn(1) : fatal error 100: cannot read from file: "YSI/y_scripting"
D:\Diverse\GM SA-MP\BestOne\filterscripts\vip.pwn(1) : fatal error 100: cannot read from file: "vip"

daca le sterg da altele ..

• 2 weeks later...
  • Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

imi da niste erori

D:\Diverse\GM SA-MP\BestOne\filterscripts\vip.pwn(1) : fatal error 100: cannot read from file: "YSI/y_scripting"
D:\Diverse\GM SA-MP\BestOne\filterscripts\vip.pwn(1) : fatal error 100: cannot read from file: "vip"

daca le sterg da altele ..

Nu ai folderul YSI ... downloadeazal de forumul oficial ..

4/5 baga si /buyvip :D

fa-ti singur ca nu e greu ..

communitylogosml.png

94.23.120.101:7778

Posted

4/5 baga si /buyvip :D

Nu ma mai ocup cu sa-mp, de acum incolo daca vreti, aveti permisiunea mea(cu toate ca sunt sigur ca o faceati deja) sa modficati orice script facut de mine fara acordul meu.

• 3 months later...
Posted

Eu am bagat sistem-ul de vip dar dau /setvip si nu se intapla nimic,sunt logat in rcon,ce floder trebuie sa fac in scriptfiles?

Posted

Pentru toti cei care aveti probleme cu salvarea adaugati asta in scriptfiles.

In curand cand o sa am niste timp liber o sa fac un update.

• 2 weeks later...
Guest Rock
Posted

cam putine cmdsuri dar merge bine!

Nu stiu daca ai citit dar o sa fie un update.

Unu mare chiar, adica am rescris tot scriptul, acum are o identare mai buna si am folosit include-uri si functii mult mai avansate.

A mai ramas doar sa ma gandesc la comenzi.

• 4 months later...
Posted

Anakin" post="124597" timestamp="1348390402"]

Good ! Daca vezi acest mesaj Rock intorce-te !

M-am intors de mult, fs-ul asta lam postat acum ceva timp :))

Posted

Vad ca este foarte vechi facut prin 2011, dar imi place cum a fost facut si inca pare bun de un server 0.3e :D 5/5 [script original..] xD

9zZndmN.png
  • 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

are bug sistemul.. adica cand dau .vips apar si playerii care sunt pe svr nu doar vipi

Fac mape personalizate dupa placul dumneavoastra.. la pret de 2 euro Orange .. contact Y'M: mihay_toha

Posted

are bug sistemul.. adica cand dau .vips apar si playerii care sunt pe svr nu doar vipi

Asteapta.

Chiar aseara m-am apucat sa fac unul din nou.

Zilele astea e gata in functie de timpul liber ca il am.

Posted

k ms.. si daca faci unul nou.. fa sa se respaweze masinile la /vipcar

Fac mape personalizate dupa placul dumneavoastra.. la pret de 2 euro Orange .. contact Y'M: mihay_toha