Jump to content

aRwW

Membru
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

    Never

Everything posted by aRwW

  1. Eu am bagat sistem-ul de vip dar dau /setvip si nu se intapla nimic,sunt logat in rcon,ce floder trebuie sa fac in scriptfiles?
  2. Am si eu o problema . Am masini personale in GM,multe dar pe mapa nu apar . Poze: UNDE AM GRESIT ? ma poate ajuta cineva? In joc nu apar ,in GM sunt.
  3. aRwW

    Problema Login

    SCUZATI DE DOUBLE POST Mai treceti si pe aici,va rog mult ( .
  4. Am rezolvat problema cu File or function is not found , acum am alta problema , intra un player pe sv , se inregistreaza si cand se logheaza serverul se inchide,as vrea sa ma ajutati , de ce se intampla asta si cum pot rezolva,multumesc. Am cautat si tot ce am e doar :
  5. aRwW

    Ajutor Login

    Am rezolvat problema cu File or function is not found , acum am alta problema , intra un player pe sv , se inregistreaza si cand se logheaza serverul se inchide,as vrea sa ma ajutati , de ce se intampla asta si cum pot rezolva,multumesc.
  6. Am descarcat un gamemode de pe acest site si cand incerc sa-l pornesc imi da aceasta eroare. Unii prieteni mi-au spus ca am prea putine fisiere .ini in include.Unii mi-au zis ca nu am pluginuri , am incercat sa bag "streamer" si cand il bag,il adaug in "server.cfg" imi da crash si se inchide serverul. Va rog,sunt disperat.
  7. Am mai facut 5-6 topicuri , am primit un raspuns sa pun filescripturile care le-am descarcat cu server-ul . Am descarcat doar GM-ul , nu tot serverul. Doar gm-ul este pe net.
  8. aRwW

    Ajutor server

    Am luat sv de pe sa-mp.com si am bagat gm-ul,filescripts si script file le las pe alea vehicles si inca un folder si imi da aia cu file not found apoi bag si imi da crash si se inchide.
  9. Daca v-as da serverul , va rog din tot sufletul a-ti putea sa ma ajutati ? Imi da o eroare cu file not found si daca bag plugins imi da crash si se inchide sv . Va rog mult.
  10. Imi puteti spune ce fisiere trebuie in ScriptFiles ca sa mearga sv-ul , va rog,sunt disperat.
  11. Bag pluginuri in server si cand pornesc serverul imi da crash la sv si se inchide si daca le scot imi da "File or function is not found" Ce pot facE?
  12. aRwW

    Help 2

    Bag pluginurile si imi da crash la server si se inchide.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.