Jump to content

SAMP.BESTFRAG.RO - REAL PLAYERS


GoFUS

Recommended Posts

1U0Y5sm.png

 

  • Cine suntem?

SAMP.BESTFRAG.RO este un server de sa-mp ce ruleaza modul de joc GF-RPG, ce doreste sa se evidentieze prin o atmosfera placuta oferita de modul de joc, si prin prezenta scripturilor numeroase. Comunitatea are in plan ziua deschiderii sa fie vinerea aceasta (12.10.2018), server-ul are la baza gamemode-ul bottles, se lucreaza in continuare la acesta pentru adaugarea si crearea scripturilor ce pot oferii o atmosfera cat mai favorabila pe server-ul nostru. Economia server-ului este una medie, banii nu se fac usor insa nici greu, aici poti simti ca ai pentru ce sa joci.

  • Ce oferim / De ce avem nevoie?

1. La deschiderea server-ului o sa fie activat in primele 3 zile un mic bonus de 500.000$ + o masina random valabila pana la nivelul 5.

2. Pe server ai posibilitatea de a achizitiona un cont premium/vip trial ce este valabil 24 de ore.

3. Server-ul este in cautare de beta testeri pana pe data de 12.10.2018, si bine-inteles suntem in cautare de lideri cu experienta ce stiu sa coordoneze o echipa si sa modereze categoria factiunii respective, de asemenea o alta sarcina este verificarea panel-ului zilnic pentru a isi actualiza informatiile factiunii, cerintele si aplicatia.

  • Ce avem in plan?

Avem in plan ca acest server sa fie imbinat cu goodfather, pastrand o economie accesibla pentru fiecare, prin multe alte lucruri ce le pot insira aici, se vor pastra factiunile clasice, inclusiv gangurile. Imediat ce server-ul se va deschide vor fi platiti anumiti youtuberi pentru o promovare si crestere a server-ului cat mai rapida, dorim sa crestem un server impreuna, pentru cativa dintre noi jocul acesta este o pasiune, te asteptam la noi pe server.

  • O mica lista cu ce gasesti pe server:

[*] La o viteza destul de mare a masinii, este adaugat efectul de exhaust fire: https://imgur.com/a/KmXK5Iq

[*] Un mic bonus de inceput: https://imgur.com/a/njsflvz

[*] Sistem Giftbox: https://imgur.com/a/fqRZLk2

[*] Sistem OpenCase (Creditele ii vin lui @Mister )

[*] Sistem de luminare a semnului 'TAXI' atunci cand dai [/fare]: https://imgur.com/a/g5XOGd2

[*] Atunci cand iti creezi un cont ai posibilitatea de a alege un skin: https://imgur.com/a/zSTYv1t

[*] Sistem de Rob & Rob Escape: https://imgur.com/a/4eFCld1


Pentru mai multe informatii te asteptam pe server-ul nostru de discord si pe forum!

DNS: RPG.BESTFRAG.RO

IP: 93.114.82.85:7777

 

Edited by GoFUS
  • Like 1

Discord                                  

Link to comment
Share on other sites

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.