Nica_Mihai Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Cine poate sa faca un tutorial in care sa faca ce este mai jos !! cu acelasi scris si font doar ca km /fuel /doors sa fie in linie dreapta /
_Valy_ Posted August 8, 2018 Posted August 8, 2018 Chiar acum, QWALOW a spus: Cine poate sa faca un tutorial in care sa faca ce este mai jos !! cu acelasi scris si font doar ca km /fuel /doors sa fie in linie dreapta / Le poti aranja din sageti
Nica_Mihai Posted August 9, 2018 Author Posted August 9, 2018 Acum 9 ore, _Valy_ a spus: Le poti aranja din sageti eu vreau sa mi le faca cineva si sa mi le puna oe gm
Джо Posted August 28, 2018 Posted August 28, 2018 Salut! Dacă aștepți ca cineva să iți facă un script degeaba ei bine mai ai de așteptat, iți trebuie timp pentru asa ceva, bine, nu mult dar de ce sa nu lucrezi la ceva pentru serverul tău și să lucrezi pentru altul degeaba? PS: Iți dau un hint totuși, poți urmării acest video să vezi cum lucrează @Maurice. Dacă ești băiat inteligent, iți vei da seama de ce ți-am dat asta, apropo daca tu nu vrei să ne dai codul, noi de ce să te ajutăm? Spor la privit si la lucru! 1
Recommended Posts