LucianFL Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Salut, am si eu 2 intrebari. 1.Cum as putea adauga zile la masini pe GM Burned? 2.Cum as putea face sa nu mai pierd remorca la job-ul truck? (tot GM Burned)
andrei9971 Posted July 27, 2018 Posted July 27, 2018 Zilele la masini e simplu. Iei o variabila la masini care atunci cand masina e cumparata din DS se initializeaza cu 0 iar din functia payday(sau cum ai tu definit) faci un query la ora 12 noaptea sa creasca zilele. Bineinteles, poti sa faci si sa actualizeze zilele chiar atunci cand a trecut fix o zi de la cumparare, nu neaparat la ora 12. Eu ti-am oferit o idee despre cum se implementeaza chestia asta. Cat despre pierdutul remorcii, fii mai explicit.
valivaly96 Posted July 28, 2018 Posted July 28, 2018 (edited) Acum 21 ore, LucianFL a spus: Salut, am si eu 2 intrebari. 1.Cum as putea adauga zile la masini pe GM Burned? 2.Cum as putea face sa nu mai pierd remorca la job-ul truck? (tot GM Burned) 1.la enum cInfo adaugi variabila cDays, o incarci din db, si intr-un timer verifici daca ora este 00:00 sa creasca cdays pentru toate masinile cu un for + update in db 2. intr-un timer verifici if(!IsTrailerAttachedToVehicle(vehicleid)) si il atasezi cu functia AttachTrailerToVehicle(trailerid, vehicleid) Edited July 28, 2018 by valivaly96 1
Recommended Posts