wNekiRo Posted July 4, 2018 Posted July 4, 2018 Cumpar gm cat de cat unic fara big ticks pe host,pot oferi maxim 10 euro,accept persoane mai cunoscute pentru acest trade sau daca e dati primul,nu vreau sa ma risc cu scam... Uni poate ma stiti uni nu,eu nu-s scammer.
razvanduciuc Posted July 5, 2018 Posted July 5, 2018 On 7/4/2018 at 4:19 PM, Exodus_xD said: Cumpar gm cat de cat unic fara big ticks pe host,pot oferi maxim 10 euro,accept persoane mai cunoscute pentru acest trade sau daca e dati primul,nu vreau sa ma risc cu scam... Uni poate ma stiti uni nu,eu nu-s scammer. GM unic nu vei gasi.. Nu prea mai sunt idei pentru ceva unic, nimeni nu mai stie ce sa inventeze sa fie unic, iar daca va gasi o idee, dupa un timp foarte scurt va fi si pe alte servere, chiar daca nu e postat pe nicaieri.. te asigur de asta. Scripterii nu trebuie sa fure scripting, e destul sa il creeze dupa ideea altora! Ai nevoie de ajutor in scripting si nu ai bani? Te pot ajuta cu mare drag. Dar asta nu inseamna sa iti lucrez un Sistem de joc complet, daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta pe Discord.
wNekiRo Posted July 6, 2018 Author Posted July 6, 2018 adevarat dar totusi sa fie ceva fain care sa nu coste mult si sa nu ma risc cu bugs etc,intelegi ce-as vrea sa zic? Oricum adevarat,nimic numai este unic,cel putin in RO
Lunoxx Posted July 10, 2018 Posted July 10, 2018 (edited) Scrie-mi pe pagina de facebook, o ai in semnatura. Edited July 10, 2018 by Lunoxx Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
Recommended Posts