Jump to content
Autentificarea cu Google și Facebook nu mai este disponibilă. ×

Question

Posted (edited)

Salut daca ma puteti ajuta dela ce iau crash la pawno cind doresc sa copilez gm imi da crash imi zice ca a aparut o eroare care windows il inchide si se inchide pawno si gata 

Imi poate zice cineva

Multumesc pentru timpul acordat 

Edited by KB.HERO

Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.

3 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted
Acum 36 minute, KB.HERO a spus:

Salut daca ma puteti ajuta dela ce iau crash la pawno cind doresc sa copilez gm imi da crash imi zice ca a aparut o eroare care windows il inchide si se inchide pawno si gata 

Imi poate zice cineva

Multumesc pentru timpul acordat 

Prea multe erori in cod si compilerul da crash. E posibil sa fie din cauza unei acolade care lipseste sau ai facut mult prea multe greseli.

• 0
Posted

Motivul pentru care PAWNO-ul primeste crash este pentru ca codul tau are prea multe greseli.

• 0
Posted
Acum 3 ore, webby a spus:

Motivul pentru care PAWNO-ul primeste crash este pentru ca codul tau are prea multe greseli.

Acum 4 ore, valivaly96 a spus:

Prea multe erori in cod si compilerul da crash. E posibil sa fie din cauza unei acolade care lipseste sau ai facut mult prea multe greseli.