IbrahimovicSUKAR Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Caut scripter priceput sa rezolve buguri , sa bage sisteme . Am detinut server-ul Terone cu peste 140 de playeri in doar 7 zile.
KB.HERO Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Ba cind te aud ca in 7 zile ai facut terone cu 140 tu ai ajuns la 120 de playeri datorita cu ajutorul numelui Nush ce sv o sa mai faci dar nu cam recomand persoana Cum doriti scripterilor dar eu zic pass la el Succes Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Lunoxx Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Daca nu cauti un om care sa-ti rezolve cerintele gratuit, uita-te in topicul din descrierea mea. Servicii scripting calitative: https://www.sa-mp.ro/forums/topic/26143-l-ofer-servicii-scripting-de-calitate/ Contact: Skype: alin.m99 Discord: Lunoxx#1155 Email: [email protected] Facebook: facebook.com/pawnscripts
zNx[] Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Contacteaza-ma pe facebook : https://www.facebook.com/andrei.cucu.923
KB.HERO Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 3 hours ago, Lunoxx said: Daca nu cauti un om care sa-ti rezolve cerintele gratuit, uita-te in topicul din descrierea mea. Nu plateste Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Kraim Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 Eu m-am inteles cu el, iar dupa nu a mai zis nimic, nu mai raspundea la mesaje... Nu recomand ca persoana, foarte inactiv si incapatanat pot sa spun
KB.HERO Posted May 7, 2018 Posted May 7, 2018 28 minutes ago, Kraim said: Eu m-am inteles cu el, iar dupa nu a mai zis nimic, nu mai raspundea la mesaje... Nu recomand ca persoana, foarte inactiv si incapatanat pot sa spun Asa am zis si eu Kraim Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 La 07.05.2018 la 14:42, KB.HERO a spus: Ba cind te aud ca in 7 zile ai facut terone cu 140 tu ai ajuns la 120 de playeri datorita cu ajutorul numelui Nush ce sv o sa mai faci dar nu cam recomand persoana Cum doriti scripterilor dar eu zic pass la el Succes Baiatul meu tu comenteri mereu , copile cand o sa ai si tu playeri cum am avut eu atunci sa vorbim. Ca mereu esti tare-n clanta cand aveai 40 de playeri pe serverul ala al tau.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Acum 19 ore, Kraim a spus: Eu m-am inteles cu el, iar dupa nu a mai zis nimic, nu mai raspundea la mesaje... Nu recomand ca persoana, foarte inactiv si incapatanat pot sa spun Mai usor Kraim eu am treaba ziua nu stau ca tine mereu pe pc. Ai fb-ul meu putea da un mesaj.
KB.HERO Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 3 minutes ago, IbrahimovicSUKAR said: Baiatul meu tu comenteri mereu , copile cand o sa ai si tu playeri cum am avut eu atunci sa vorbim. Ca mereu esti tare-n clanta cand aveai 40 de playeri pe serverul ala al tau. Ba cind te aud mai bine taci si dute si invata la scoala ca cine stie o sa dam odata pe drum si vedem cine e mai dare la pumn eu ori tu asaca ie si invata server de samp Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Acum 54 minute, KB.HERO a spus: Ba cind te aud mai bine taci si dute si invata la scoala ca cine stie o sa dam odata pe drum si vedem cine e mai dare la pumn eu ori tu asaca ie si invata server de samp Baietas usor cu pumnu , ca nu ma cunosti inca pe mine.. Eu iti zic unde si stau daca vrei sa vii sa ne vedem
Kraim Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 (edited) 1 hour ago, IbrahimovicSUKAR said: Mai usor Kraim eu am treaba ziua nu stau ca tine mereu pe pc. Ai fb-ul meu putea da un mesaj. https://imgur.com/a/8sCQFL0 Si tot eu sunt de vina ca tu ma lasi cu seen? Edited May 8, 2018 by Kraim
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Atunci n-am putut vorbi ca aveam treaba , puteai da mesaj oricand Ma uitam eu la ele.
KB.HERO Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 3 hours ago, IbrahimovicSUKAR said: Baietas usor cu pumnu , ca nu ma cunosti inca pe mine.. Eu iti zic unde si stau daca vrei sa vii sa ne vedem Zii si eu vin acuma si vedem numa mai repede si vedem cum imbli mine cu ochi negri Zii repede Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Acum 51 minute, KB.HERO a spus: Zii si eu vin acuma si vedem numa mai repede si vedem cum imbli mine cu ochi negri Zii repede Baiatul meu inca nu ma cunosti pe mine
KB.HERO Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 11 minutes ago, IbrahimovicSUKAR said: Baiatul meu inca nu ma cunosti pe mine Tu zii unde ne intilnim sate vad ba tu poti sa zici ori te cicat pe tine de frica Dute siti fa temele care tilea dat profa pe acasa ca ai numa 4 si 2 si invata limba romina Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Acum 6 minute, KB.HERO a spus: Tu zii unde ne intilnim sate vad ba tu poti sa zici ori te cicat pe tine de frica Dute siti fa temele care tilea dat profa pe acasa ca ai numa 4 si 2 si invata limba romina Cati ani ai ma de comentezi asa mult ?
KB.HERO Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 1 minute ago, IbrahimovicSUKAR said: Cati ani ai ma de comentezi asa mult ? Cit trebuie am si zi unde ne intilnim sane batem sa vad puterea ta ba copile Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Acum 6 minute, KB.HERO a spus: Cit trebuie am si zi unde ne intilnim sane batem sa vad puterea ta ba copile Cred ca nu vrei sa vii ca nu stii daca mai pleci.
KB.HERO Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 2 minutes ago, IbrahimovicSUKAR said: Cred ca nu vrei sa vii ca nu stii daca mai pleci. Hai lasa ma ca te intreb de 10 ori deja si tot nu zici nimic dute si fati ce ai de facut si nu comenta mult Cind te mai aud pe tine inca ce mai zici si tu imi vine sa rid mai bine dute si fati o baie si culcate ca povestea a trecut Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 (edited) Acum 12 minute, KB.HERO a spus: Hai lasa ma ca te intreb de 10 ori deja si tot nu zici nimic dute si fati ce ai de facut si nu comenta mult Cind te mai aud pe tine inca ce mai zici si tu imi vine sa rid mai bine dute si fati o baie si culcate ca povestea a trecut Te sun pe skype baiat ? Edited May 8, 2018 by IbrahimovicSUKAR
KB.HERO Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 3 minutes ago, IbrahimovicSUKAR said: Te sun pe skype baiat ? Dece pe skype ba muie hai fata in fata Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
IbrahimovicSUKAR Posted May 8, 2018 Author Posted May 8, 2018 Acum 1 minut, KB.HERO a spus: Dece pe skype ba muie hai fata in fata Sa vezi cu cine vorbesti
KB.HERO Posted May 8, 2018 Posted May 8, 2018 9 minutes ago, IbrahimovicSUKAR said: Sa vezi cu cine vorbesti O sa vad atunci cind ma intilnesc cu tine hai ca administratori o sane daie ban ie si te inchide si nu vb asa cu cei mai mari Ca o sa dam intro zii ochi in ochi cu mine si o sa ma rogi sate las in pace Dute siti spala sutienul si nu vb aiurea Copil de 12 ani Încearcă să fii un om de valoare și nu neapărat un om de succes.
Vennox Posted May 9, 2018 Posted May 9, 2018 Daca esti serios contacteaza-ma pe discord Vennox#0768 Plata saptamanala, negociem suma in functie de cerintele tale Iti arat pe discord si cateva sisteme pe care le-am facut pana acum.
Recommended Posts