Jump to content

Recommended Posts

Posted

http://www.girlshare.ro/3490082471.7

Daca va intrebati de buguri, logic ca are, nu va asteptati la nu stiu ce optimizare, dar in momentul de fata gm ul tine undeva pe la 200-250 de playeri. ( parerea mea )

Admini/helperi au fost trecuti pe iteratori
Comenzile /admins,/helpers, /setadmin, si /sethelper au fost rescrise
Mai multe functii optimizate
Helper/admin duty trecute pe iteratori
Mai multe optimizari facute
Rescrisa functia LockCarFunction
Adaugate functile enter/exithouse, enter/exit/biz
Rezolvat bugul cand dadeai "F" la o masina de politie si zicea ca ai nevoie de rank ul x

O sa pun si v2 dar cand voi face astea:

"toate timerele au fost trecute pe ysi_timers
optimizate toate timerele"

Posted
9 minutes ago, Buldog2 said:

Mi sa pare ca e decent

E putin spus, nu ati mai vazut asa ceva pe internet de foarte mult timp, daca stau sa ma gandesc nici nu cred ca ati vazut ceva atat de "bun" :)) nu o zic pt ca e optimizat de mine, dar asa e

Posted
La 19.03.2018 la 15:10, Diversity a spus:

E putin spus, nu ati mai vazut asa ceva pe internet de foarte mult timp, daca stau sa ma gandesc nici nu cred ca ati vazut ceva atat de "bun" :)) nu o zic pt ca e optimizat de mine, dar asa e

E de mult pe net  :)))))))

Posted
Chiar acum, Pro-SkZ a spus:

E de mult pe net  :)))))))

E gm lui edison si el la postat primul  deci e postat de ceva timp ;)  nu esti tu primul care la postat :))

Posted
58 minutes ago, Pro-SkZ said:

E gm lui edison si el la postat primul  deci e postat de ceva timp ;)  nu esti tu primul care la postat :))

am ras, fa diferenta intre asta si ala

Posted

frate am o problema cand dau /invite unui player zice ca nu am aceptat aplicatia pe panel ce fac cum o scot ma ajuti ?