#Ezequil Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Salut si bine te-am gasit la proiectul Verto! In acest proiect vreau sa aduc multe idei unice pe care le punem introduce in server.Nu vreau sa pun scripterii sa munceasca non-stop de asta vom lua un gamemode si il vom edita foarte bine incat sa nu semene mai deloc cu anteriorul.Pe partea de mapping ma voi ocupa chiar eu personal.Voi vrea sa aduc in server idei si mapping care te vor face sa stai pe server sa te joci nu mai de drag. (!)Sa ai peste 14 ani. (!)Sa cunosti limbajul "pawno". (!)Trebuie sa stii bine/foarte bine sa faci filescripturii. (!)Seriozitate ! Cine are de cand sa se implice cumva sa imi lase un PM sau un reply in acest TOPIC!
InceMan Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 cauta-ma in privat. 1 FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
#Ezequil Posted September 3, 2017 Author Posted September 3, 2017 (edited) Up!Scripter s-a gasit !Mai este nevoie de inca un mapper ! Edited September 4, 2017 by #Ezequil
Recommended Posts