Jump to content

#Ezequil

Membru
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by #Ezequil

  1. Up!Scripter s-a gasit !Mai este nevoie de inca un mapper !
  2. Salut si bine te-am gasit la proiectul Verto! In acest proiect vreau sa aduc multe idei unice pe care le punem introduce in server.Nu vreau sa pun scripterii sa munceasca non-stop de asta vom lua un gamemode si il vom edita foarte bine incat sa nu semene mai deloc cu anteriorul.Pe partea de mapping ma voi ocupa chiar eu personal.Voi vrea sa aduc in server idei si mapping care te vor face sa stai pe server sa te joci nu mai de drag. (!)Sa ai peste 14 ani. (!)Sa cunosti limbajul "pawno". (!)Trebuie sa stii bine/foarte bine sa faci filescripturii. (!)Seriozitate ! Cine are de cand sa se implice cumva sa imi lase un PM sau un reply in acest TOPIC!
  3. Care imi poate lasa si mie un site care are un link de download cu IP.Suite !?
  4. Copile asa ai facut si tu cu topicul meu.Esti doar un RATAT care cauta atentie ca sa nu te fac altfel.Eu la varsta ta iesiam afara si ma jucam cu mingea cu copii nu in fata calculatorului.
  5. Ba pitigoiule unde ajuti tu ma !?
  6. Ok.te rog sa numai postezi pe acest topic.
  7. Credema ca daca vreau sa fac ceva nu o sa te chem pe tine niciodata deoarece ai putina experienta in acest domeniu.Tu stii sa iei tot de pe net dupa care sa pui in pawno.Orcum nu am de ce sa ma cert cu tine stiu ca esti MIC si ai multe de invatat.
  8. Cica sa ma bag cu tine in seama :))) Copile posteaza ce dovezi vrei tu nu ma intereseaza.Eu stiu ce am vorbit cu ala si in primul rand nu e vina mea ca Razvan nu a mai vrut sa doneze.Tu mai ai multe de invatat nu numai in pawno sau in jocurii. P.S Numai comenta daca nu stii toata povestea.Mai bine iti vezi de treaba ta si de scoala.
  9. Copile am renuntat sa imi fii tu scripter deoarece nu stii sa faci nimic iar acuma stai si imi suferii mie pe aici
  10. Poziţie: scripter Alte detalii: Caut un scripter care sa ma ajute cu serverul de samp mai exact RP.Eu cumpar Domeniu,webhost,ts3 si host samp iar mappingul il fac eu.Cine vrea sa imi lase un PM sau un reply !
  11. Salut,eu sunt mapper BUN si as vrea sa ma alatur.Ma cunosc foarte bine cu Джо Skype pentru contact:thebestnoni1
  12. Imi puteti spune va rog cum sa bag in gamemode iconitele alea de pizza si o sticluta in care sa iti arate cata apa si mancare detii in corp. !?
  13. Imi puteti spune va rog cum Equinox a bagat acele iconite de pizza si apa ?
  14. M-am decis astazi sa creez un server foarte frumos cu multe sisteme pe care nu poti sa le gasesti pe niciun server romanesc. Eu am nevoie de un scripter foarte priceput care sa ma ajut sa creez acel gamemode.Eu o sa vin cu hostul,site si TS3. Deja am inceput sa fac niste cartiere foarte frumoase pentru playerii. (!) O sa mai vin cu idei foarte frumoase dar mai intai am nevoie de un scripter.
  15. As dorii sa incep sa creez un server Hard-RP.Am nevoie de un scripter, cu restu vin eu.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.