deletum Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 As vrea sa stiu cum creez un FS care daca cineva intra pe server de exemplu cu _,[RSS],[sRC],?,semne dinastea sa ia Ban AUTOMAT si sa zica Ai fost banat deoarece ai....ca nush cum am tot incercat si numi iese ( va rog ajutatima :)
Administrator -=[Vyorel]=- Posted February 11, 2011 Administrator Posted February 11, 2011 E ceva de genul asta:Pe la inceputul scriptuluinew Name[MAX_PLAYER_NAME]; Adauga asta la public OnPlayerConnect(playerid){ //restu de linii GetPlayerName(playerid, Name, sizeof(Name)); if(strfind(Name, "[RSS]", true) != -1) { //player has it in their name... SendClientMessage(playerid, 0xFFFFFFFF, "OMG HAIII THATS A FORBIDDEN TAG!"); new string[150]; format(string,sizeof(string),"%s Got Auto Banned . Reason : [FORRBIDEN CLAN TAG] ",Name); BanEx(playerid,string); return 1; } //restu de linii return 1;} ATENTIE!!! Nu imi trimiteti mesaje private care au legatura cu scriptingul. NU mai scriptez.
Question
deletum
As vrea sa stiu cum creez un FS care daca cineva intra pe server de exemplu cu _,[RSS],[sRC],?,
semne dinastea sa ia Ban AUTOMAT si sa zica Ai fost banat deoarece ai....ca nush cum am tot incercat si numi iese
( va rog ajutatima :)
2 answers to this question
Recommended Posts