Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, dupa cum vedeti si in titlu am decis sa va postez gamemode-ul lui "[M.R]Madara" care-l are in momentul actual pe serveru' lui.

O prezentare, nu este video-ul meu.

VirusTotal: virustotal.com/ro/file/78d8048…85eb/analysis/1498145354/

Link download:

Edited by Cedry2k
  • Upvote 1

retired

Posted (edited)

GG :)) mersi ca l-ai postat .. si ? ce ai rezolvat ? Oricum am 11 comenzi ascunse in gamemode deci bafta la gasit :D

CA SA STII CA BAZA DE DATE CE AI POSTAT-O ESTEA CEA VECHE :)) DE LA V5-6 ... DECI NU SA POATA DESCHIDA NIMENI SERVER CU GM-UL CA LIPSESC FOARTE MULTE CHESTII :D

Edited by [M.R]Madara
Posted
5 hours ago, [M.R]Madara said:

GG :)) mersi ca l-ai postat .. si ? ce ai rezolvat ? Oricum am 11 comenzi ascunse in gamemode deci bafta la gasit :D

CA SA STII CA BAZA DE DATE CE AI POSTAT-O ESTEA CEA VECHE :)) DE LA V5-6 ... DECI NU SA POATA DESCHIDA NIMENI SERVER CU GM-UL CA LIPSESC FOARTE MULTE CHESTII :D

Multe am rezolvat, am intrat azi pe sv tau cu niste prietenii de pe p**** si ne-am batut joc de sv, nici macar un sistem de anti-cheat n-ai mare scripter ce esti tu

retired

Posted

Nu inteleg de ce isi deschid servere si nu se ocupa de ele... sau nu stiu cum forumul lor inca si acum are spam de reclame , panel nu au si gamemodul este de pe google e a 6 incercare de deschidere cu 3 sau 4 moduri diferite deja :) de asta in romania gamingul e dus.

Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte.

Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net.

Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...
Posted
La 23.06.2017 la 7:46, [M.R]Madara a spus:

madara cf sunt jr.andrei

• 4 months later...
Posted
La 23.06.2017 la 7:46, [M.R]Madara a spus:

ce comenzi ascunse are

• 1 month later...
Posted

Nu vreau sa folosesc un limbaj vulgar, dar parerea mea este ca acest gm este de tot cacatul. Nu stiu cum ai facut rost de el, sau cine l-a facut, dar sa se pise pe el, si sa nu mai puna asemenea chestii, poate unii copiii vor sa inceapa un proiect, iar voi ce faceti? Puneti gm-uri buguite cu tot felul de comenzi ascunse? Asta e treaba la voi?

http://your-code.ro/

SCRIPTER SA:MP & WebDeveloper