Uzzi_25 Posted May 17, 2017 Posted May 17, 2017 (edited) Salut doresc sa fac un server de mod survival pentru toata lumea deci daca ai o ideie scrie mai jos !!! Ce am pana acum ? : ATENTIE DUPA CE GAMEMODUL ESTE GATA SE POSTEAZA PE INTERNET !! Edited May 17, 2017 by Uzzi_25
CritteR Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 Global account: un singur cont/ mai multe caractere. GitHub | Site Personal | Forum Gaming
InceMan Posted May 18, 2017 Posted May 18, 2017 salut, ai putea sa faci un textdraw gen cum il am facut eu FiveGame Lands Pawno Developer, Mapping , Scripter Since 2016
CritteR Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 Sistem de construit: poti sa iei un sistem de furniture de pe rpg, si sa I modifici sau sa il faci cu upgrade (cum sunt la jocurile rts) GitHub | Site Personal | Forum Gaming
StrikerM Posted May 19, 2017 Posted May 19, 2017 La 5/18/2017 la 0:07, Uzzi_25 a spus: Salut doresc sa fac un server de mod survival pentru toata lumea deci daca ai o ideie scrie mai jos !!! Ce am pana acum ? : ATENTIE DUPA CE GAMEMODUL ESTE GATA SE POSTEAZA PE INTERNET !! O sa fie tare, continua pacat sa il postezi pe net si mai mare pacatul ca modurile survival si poate si cu zombie nu sunt jucate in RO pentru ca sunt foarte distractive si este mult co-op. Ce inseamna cuvantul "Unic" este atunci cand Chestia / Obiectul / Idea / etc... nu exista in alta parte. Copii, nu mai veniti cu vorbe de "Am gamemode unic", nu exista asa ceva, la ora actuala totul este pe net. Aveti grija pe cine ajutati, majoritatea sunt caini.
Recommended Posts