Jump to content
  • 0

Nu pot schimba versiunea de samp de la host

Question

Posted

Salut, am obtinut un host de server samp, dar la versiune are 03z si am inlocuit in FTP fisierele pentru linux am dat restart la server si tot 03z a ramas, cum pot sa schimb versiunea in 0.3.7?

11 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Administrator
Posted

Salut,

Daca nu te lasa sa inlocuiesti executabilele SA-MP atunci fa-i un ticket catre firma si spune-le sa faca upgrade.

• 0
Posted

Chestia este ca eu le-am inlocuit dar dupa restart tot nu schimba versiunea, si de la firma de host nu lucreaza in perioada asta...

• 0
Posted
Acum 12 ore, WopsS a spus:

Atunci cred ca tot ce poti sa faci este sa astepti.

Dar ei ce ar trebui sa fac ca sa-i schimbe versiunea , pentru ca stiu pe cineva care full acces la firma dar a zis ca nu prea stie ce sa fac ca sa faca update la versiune? Imi poti spune ce-ar trebui sa faca ei daca stii?

• 0
  • Administrator
Posted

Din cate stiu tot ce trebuie sa faci este sa inlocuiesti executabilele serverului cu cele din arhiva pentru 0.3.7.

• 0
Posted
Acum 12 ore, WopsS a spus:

Atunci poate au ei ceva care sa inlocuiasca executabilele.

Nustiu ce sa zic, ar fi trebuit sa mearga atata timp cat ruleaza pe linux...