Jump to content

Question

Posted

[01:50:41] [debug] #0 0031cfec in public cmd_attack (playerid=1, params[]=@0505917c "") at C:\Users\Custura\Desktop\GalacticRP v1 like H\gamemodes\galacticrp.pwn:50278

Imi da asta in momentul in care folosesc comanda /attack

Detaliile le aveti in pastebin

https://pastebin.com/Gi4CuxMv

12 answers to this question

Recommended Posts

• 1
  • Administrator
Posted
16 minutes ago, custura said:

[13:11:06] turfinfoturfzowned. -1
[13:11:06] turf.  1

TurfInfo[turf][zOwned] este problema, vezi cum incarci zonele sau poate ai alta variabila pentru a vedea cine le detine sau poti sa pui o verificare daca este egal cu -1.

• Upvote 1
  • 0
Posted
Acum 6 ore, WopsS a spus:

Asta e tot ce iti arata in consola? Trebuie sa fie mai mult.

[01:50:41] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[01:50:41] [debug]  Accessing element at negative index -1
[01:50:41] [debug] AMX backtrace:
[01:50:41] [debug] #0 0031cfec in public cmd_attack (playerid=1, params[]=@0505917c "") at C:\Users\Custura\Desktop\GalacticRP v1 like H\gamemodes\galacticrp.pwn:50278
[01:50:41] [debug] #1 native CallLocalFunction () from samp-server.exe
[01:50:41] [debug] #2 0001f53c in public OnPlayerCommandText (playerid=1, cmdtext[]=@0505915c "/attack") at C:\Users\Custura\Desktop\GalacticRP v1 like H\pawno\include\zcmd.inc:87

• 0
Posted
Acum 6 ore, WopsS a spus:

Asta e tot ce iti arata in consola? Trebuie sa fie mai mult.

A mai avut un topic cu aceeasi problema si accesa elementul 49 dintr-un vector cu 48 de elemente

• 0
Posted
Acum 6 minute, AddisoN a spus:

A mai avut un topic cu aceeasi problema si accesa elementul 49 dintr-un vector cu 48 de elemente

Nu are treaba cu cel trecut, ca e altul, nu vad sa zica nimic de 49 48

• 0
  • Administrator
Posted

Fai un debug (foloseste printf) la variabila turf si TurfInfo[turf][zOwned] si zi-ne ce iti afiseaza.

• 0
Posted
Acum 25 minute, WopsS a spus:

Fai un debug (foloseste printf) la variabila turf si TurfInfo[turf][zOwned] si zi-ne ce iti afiseaza.

[13:11:06] turfinfoturfzowned. -1
[13:11:06] turf.  1

• 0
Posted
Acum 1 oră, WopsS a spus:

TurfInfo[turf][zOwned] este problema, vezi cum incarci zonele sau poate ai alta variabila pentru a vedea cine le detine sau poti sa pui o verificare daca este egal cu -1.

Orice turf atac imi zice SFPD aceasta factiune are id 0 banuiesc ca am setat eu pe undeva aiurea
i.imgur.com/TtcInqF.png
Ca e detinut se SFPD si atacat de SFPD, Cam ce crezi ca am pus aiurea?

• 0
  • Administrator
Posted
1 hour ago, custura said:

Orice turf atac imi zice SFPD aceasta factiune are id 0 banuiesc ca am setat eu pe undeva aiurea
i.imgur.com/TtcInqF.png
Ca e detinut se SFPD si atacat de SFPD, Cam ce crezi ca am pus aiurea?

Deschide alt subiect pentru problema asta, sa mentinem subiecte separate.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. For more details you can also review our Terms of Use and Privacy Policy.