MalvinRO Posted March 21, 2017 Posted March 21, 2017 Cum e cel mai eficient sa calculez secundele jucate ? cum le calculeaza serverele mari ?
BuNiCu-RP Posted March 22, 2017 Posted March 22, 2017 (edited) new SecundeJucate[MAX_PLAYERS], SecundeTimer[MAX_PLAYERS]; forward SecundeJucate(playerid); public SecundeJucate(playerid) { SecundeJucate[playerid] ++; return 1; } public OnPlayerConenct(playerid) { SecundeJucate[playerid] = -1; SecundeTimer[playerid] = -1; SecundeTimer[playerid] = SetTimerEx("SecundeJucate", true, 1000, "d", playerid); return 1; } public OnPlayerDisconnect(playerid) { KillTimer(SecundeTimer[playerid]); return 1; } new szString[128], Minute = floatround(SecundeJucate / 60, floatround_round); format(szString, sizeof(szString), "Ai jucat %i minute", Minute); SendClientMessage(playerid, -1, szString); Edited March 22, 2017 by BuNiCu-RP
Administrator WopsS Posted March 22, 2017 Administrator Posted March 22, 2017 Cel mai eficient mod pe care l-am gasit eu este sa stochezi intr-o variabila (pe jucator) timpul la care jucatorul a intrat pe server sau s-a autentificat si cand se deconecteaza sa ii calculezi diferenta dintre timpul cand s-a deconectat si timpul cand s-a conectat. Poti sa folosesti gettime() pentru a face asta.
MalvinRO Posted March 22, 2017 Author Posted March 22, 2017 Eu ma refer la timpul in care s-a miscat si timpul in care a stat. Timpul in care jucatorul a actionat, s-a mutat sau a miscat cursorul sa fie socotit, cel in care player-ul a fost afk sa nu fie socotit.
Administrator WopsS Posted March 22, 2017 Administrator Posted March 22, 2017 Poti sa ti minte tipul in care nu a facut acele actiuni si sa-l scazi la final.
Recommended Posts